Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek annak aki 4 évesen tanult meg annak nem lehet normális élete?
Tegnap délután szerintem veled beszélgettem, akkor az én véleményemet már tudod.
Egyáltalán nem ezen múlik, a zárkózottságot és visszahúzódást kell csak orvosolni.
26/F
Ismerek olyat, aki szintén kb. így 4 éves koráig nem szólalt meg. Mindenféle dokit, varázslót végigjártak vele a szülei, mindenki mondta, hogy semmi baja ...
Most van három gyermeke, egy boldog családja, 4 nyelven beszél és alkalmazott matematikus. Szóval kb. ennyit jelent ... A te problémád máshol van ...
Én is nagyon zárkózott voltam, jó tanuló, kb olyan, mint te. 22 évesen leesett egy nagy teher a vállamról (befejeztem a sulit) és úgy éreztem, hogy el kellene kezdeni ismerkedni (addig szinte nem is beszéltem fiúkkal). Össze is jött egy srác (bár az elég rövid volt), lehet, hogy éretlenebb vagyok a koromnál, de most már megy, volt is már egy egyéves kapcsolatom. Amikor eljön az ideje, neked is lesz.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!