Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném ha szeretne?! (bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Mit csináljak tudom hogy szeret és ő is tudja hogy én szeretem de nem lép semmit teccem is neki ő is teccik nekem ezt is tudja.. De ha igy van akkor miért nem lép?! Nekem kéne?! Csókoljam meg vagy kérdezzem meg hogy járunk-e?! Ha igen akkor azt meg hogyan?! Lécci segítsetek előre is köszii..
2010. jan. 18. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindketten félénkek vagytok...mindketten arra vártok h jöön a sültgalamb...kezdeményezz te.

Pl. hívd el sétálni, vagy valahova :)

Vagy nincs e kedve segíteni neked valamiben pl. tanulás, vagy házi F.

Nem tudom mennyi idős vagy, találj ki valamit, ami lehetséges az adott keretek között.

2010. jan. 18. 18:46
 2/8 A kérdező kommentje:

13 vagyok ő is szintén ennyi..

Mit mondjak neki..

Majd megpróbálom elhívni h kisérjen ki a buszmegbe..

Csak nem tudom.. :S

Lécci segítsetekl..

2010. jan. 18. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
hívd el magaddal valahova.beszélgessetek sokat.de ne támadd le rögtön olyanokkal hogy megcsókolod vagy ilyesmi.majd kialakul:)
2010. jan. 20. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
tetszik inkább
2010. jan. 20. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
ha annyi idős mint te akkor ne csinálj semmit. 2 - 3 évvel idősebbekkel próbálkozz
2010. jan. 20. 15:34
 6/8 A kérdező kommentje:

oks.

mjuk lenne 2-3 évvel idösebb jelöltem is.. de nála hogyan próbálkozzak?

2010. jan. 20. 16:30
 7/8 anonim válasza:
A kérdésben azt írtad, hogy szereted. A kommentben, hogy lenne2-3 évvel idősebb jelölted is. Ez kicsit ellentmondásos. Ha tényleg szereted, akkor "küldj jeleket", ha meg csak jó lenne vele, akkor meg annyit tudok mondani, hogy ahhoz még fiatal vagy...
2010. jan. 20. 16:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Belé szerelmes vagyok... de ez tényleg komoly.. a 2-3 évvel idösebbek csak jol néznek ki..
2010. jan. 20. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!