Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Bevallanátok az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Bevallanátok az új pasitoknak, ha rákérdez, hogy megcsaltatok már valakit és hogy nem csak azokkal feküdtetek le akivel jártatok?

Figyelt kérdés

Ha ez lenne a helyzet.

Kort is írjatok :)

Fiúk, ti örülnétek az őszinteségnek, vagy inkább hazudjon kegyesen?

2014. szept. 9. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%

mert mint írtam velem már csaltak meg pasikat nők.

és,olyankor a lány azt hitte majd nekem fog kelleni később,meg én más leszek majd megadom neki amire vágyik stb...és szerintem ez szégyen,undorító az ilyen nő.Hogy gondolja h szeretné bárki is? felháborított.

2014. szept. 9. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem mondanám el, és le is tagadnám. Minek feleslegesen csinálni a feszkót?

32N

2014. szept. 9. 22:59
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
nocsak egy tapasztalt luvnya.
2014. szept. 9. 23:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ezt nekem szántad, gondolom most ki kellene akadnom. De komolyan, a mindenáron való oszinteség a múltról nem mindig áldásos. Epp azért, mert az már elmúlt.
2014. szept. 9. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:

nem kötelező

dehogy múlt el, örökké kísért,csak átbszod a fejüket...de én is ezt tenném ha 32éves és nő lennék.Ilyenkor már azért gondolom illik,felmutatni értékeket is..úgy értem nem csak azt akarod h meghúzzanak,és ezért jobb ha nem tudnak semmit,okos.

2014. szept. 9. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!