Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szokatlan a viselkedésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokatlan a viselkedésem, szerintetek miért?

Figyelt kérdés

Hali, 22 éves vagyok főiskolás. Középsuli után haverok unszolására lett barátnőm, de úgy hogy nem akartam, egyszerűen egy lánybarátból vált azzá, idk hogy történt.

Szóval fél év után kidobtam, mivel megszégyenített, alázott. Bizonyos okok miatt minden volt csak konkrétan szex nem. Másfél év kellett a felépülésre, azóta járok egyetemi bulikba majdnem heti szinten, kifejezetten mértékkel iszok, részeg sosem voltam, csak becsiccsentve, szóval a határt azt tudom. Számtalanszor (pontosan 6 alkalommal :D) történt az, hogy egy lány elkezdett nyomulni, különbféle módszerrel. Mindegyikkel "odáig a pontig eljutottam". Csók, tapi stb. De akkor megszólal a lelkiismeret vagy nem is tudom mi, hogy "ezt nem kéne" "hiba lenne". Mindig az az érzésem támad, hogy kihasználnám azt a lányt abban az esetben. Nem vagyok vallásos, mielőtt valaki ezzel jön.

Csak egyszerűen azt érzem, hogy ez helytelen lenne. A sztori vége mindig az, hogy hallgatok erre a hangra, követem azt amit helyesnek vélek. A csajnak nem bunkó módon mondom, hogy bocsásson meg, de erre nem vagyok képes, ne haragudjon.

Ugyanaz a forgató könyv every single time!

Ugyanazt csinálom újra meg újra és várom, hogy valami megváltozzon. Őrület! De tényleg ez van. Remélem, hogy változni fog valami, de nem tudok változni..

Az utolsó esetnél borultam ki a legjobban, ami kb egy hete volt.

Egy normálisabbnak mond6ó csajjal találkoztam, akit látásból ismerek, sokszor láttam. Ismerkedni akart(vagy többet is), de paranojásan elutasítottam, hogy csak ki akarna használni. Bizonyítani akart. (De most őszintén, hogy bizonyítson? Ha alapból nem vagyok képes megbízni benne.) Egy lányfaló ismerősömnek elmondtam a történetem, mire az azt mondta, hogy ez csak akkor változik meg, ha nem leszek szüz, mert akkor több szexre lesz igényem stb.

Szociálisan egyéb téren nincs baj velem sokszor megyek haverokkal, foci, házibuli, éjjeli bújócska XD.

Normálisan tanulok, sportolok.

Egyedül ez a dolog szomorít el.

Nem vagyok meleg.

Nem akarok pszichológushoz menni, mert nem tehetem anyagilag.

Ha valamit hiányoltok, szívesen leírom részletesen.

Nagyon érdekel, hogy mit gondoltok erről.

Valamilyen szinten valószínű, hogy a csalódás okozta ezt, de az majdnem 3 éve volt.

Kérdezzetek, ha valami érdekel!

2014. szept. 9. 19:07
 1/4 Költőnő? ***** válasza:

dehogy a szex függvénye....

nézd. Olyan nincs h előre 100%-ra lehet tudni h minden tuti lesz. Nem ezen múlik. Csalódások fognak még érni, akármit teszel. Inkább tanuld meg feldolgozni őket és nem végletekbe esni.

2014. szept. 9. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is az a csalódásod lehet benne, még vagy túl rajta, alapból nem is akartad azt a kapcsolatod.

Hogy nem csak egy éjszakásra hajtasz, az jó. De engedd, hogy megismerjétek egymást, hívd el valahová még egyszer a lányt, akit leszólítasz.

(szerintem nem vagy olyan eset, de ha tényleg szeretnéd a pszichológust, nézz utána, vannak egyetemek, ahol hallgatóknak ingyenes)

2014. szept. 9. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem 'kockáztatsz, nem is nyerhetsz. És most őszintén!? Mit veszíthetsz? Vesd le a korlátaid és próbálj meg élni. Hajrá :)
2014. szept. 9. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
3. Éppen ez esik nehezemre, próbálkoztam :/
2014. szept. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!