Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első ott alvásra (náluk) mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első ott alvásra (náluk) mit illik vinni a barátnőm szüleinek? 18f

Figyelt kérdés

2014. szept. 9. 15:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ismered őket és jártál náluk, akkor szerintem az első ott alvásra ajándékot vinni, olyan, mintha bocsánatot kérnél, hogy ma éjjel megdugod a lányukat ...

Első bemutatkozásra igen illik, de ilyenre ... :-D

2014. szept. 9. 15:43
 12/22 A kérdező kommentje:
elég szigorúk a szülők, még jó hogy hizelgek nekik. ha nem viszek semmit csorónak tartanak és jön a lánynak csak a pénze kell duma,ami nem igaz. inkább gondolják azt hogy telik nekem erre is,fő a látszat.
2014. szept. 9. 15:44
 13/22 A kérdező kommentje:
voltam már náluk máskor is, de nem aludtam még ott. szerintem alap dolog lenne ilyenkor is, mégiscsak szállást,kját meg a lányukat adják :)
2014. szept. 9. 15:47
 14/22 anonim ***** válasza:

"fő a látszat"

De rühellem ezeket a mai értékrendeket ...

Egyébként ha szeretik a lányukat, akkor elfogadják mellette azt a férfit, akit választ magának és nem neked a dolgod, hogy beudvarold magad.

2014. szept. 9. 15:56
 15/22 anonim ***** válasza:

Egy doboz bonbont az anyukájának és egy bort az apukájának.

Barátnődnek meg 1 szál virágot.

2014. szept. 9. 15:59
 16/22 anonim ***** válasza:

Azt írod, szigorú szülők. Lányos apám amúgy is erősen védelmező típusúak, de ha még szigorúak is, szerintem leginkább orvosi látleletnek örülnének a kasztrálásodról vagy impotenciádról. :)

Amúgy meg ne aggódj, ha a lány szeret téged, a szülőktől sem kell tartanod.

Sok sikert!

2014. szept. 9. 16:00
 17/22 anonim ***** válasza:
én nem igazán kínlódnék ezzel ,tényleg amit mondta, bemennék a cukrászdába aztán vennék 10-15 db sütit és azt vinném oda...max bnődtől kérded milyeneket szeretnek inkább és olyanokat vennél, nem kell ezt túlkomplikálni..és nem lesz a piával se gond..
2014. szept. 9. 16:01
 18/22 anonim ***** válasza:
A sütinek nem fog örülni a fater. Nem elég, hogy megdugod a lányát, de még az asszonyt is felhizlalod.. a szádba fog lépni, ezt most megmondom.
2014. szept. 9. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
ja hogyne..azzal a pár szelet sütivel nem?
2014. szept. 9. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mit illik, az meg egy másik, hogy mit viszel. Nem kell ennek akkora izét keríteni, úgyis enned kell a kajából, meg jópofizni. De ha reggel nem akarsz ott szerencsétlenkedni, lépjetek le valami ürüggyel, aztán majd idővel megszokod a dolgot.
2014. szept. 9. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!