Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett fiú-lány barátság? 25/l
Néhány hónapja együtt vagyok a párommal (nevezzük Mr. R-nek), és egyre nagyobb erkölcsi dilemmában vagyok a kapcsolat komolyodásával egyenesen arányosan.
Van egy nagyon jó fiú barátom (nevezzük Mr. L-nek), akivel sok közös hobbink van, járunk társasjátékozni, moziba, együtt szaunázni, sportolni, koncertekre... igazából részemről csak barátság, nem vonz testi/párkapcsolati szinten. Mr. L egyszer bepróbálkozott, mikor még egyedülálló voltam. Hamar kiábrándítottam, hogy én nem akarok tőle többet, így megbeszéltük, hogy nem történt semmi, minden marad a régiben a vallomás után is.
Azóta ugye összejöttem Mr. R-rel, és nem tudom, mekkora összeférhetetlenség a kettő. Egy részről megvan az elvárás Mr. L részéről az egész napos/vagy csak munkanapon délutános baráti programok irányába (néha még nála is aludtam anno (kanapén; TV, sorozatok, néha megmasszírozott, vagy bepiáltunk, de semmi intimebb), volt, hogy egy egész hétvégét eltöltöttem vele). Most viszont úgy érzem, hogy a kialakult párkapcsolatom mellé ez nem fér be, ennél jobban tisztelem a párom, viszont a "szabadidőpartneremet" sem szeretném elveszíteni. Van olyan megoldás, ami mindenkinek jó? :-/
Oh, viszont a helyzet komikuma, hogy ugye tud mindenki mindenkiről, de Mr. L nem nagyon akar találkozni Mr. R-rel (mikor felvetettem, hogy ismerkedjenek össze, mégis csak az életem szerves részét képezik mindannyian...).
fiúbarátoknál nem szokás ott aludni,bepiálni és megmasszíroztatni magunkat!
szaunázni eljárni meg pláne nem :D
Igenis hízelgett az egodnak h csorgott rád a nyála. Meg h titokban rád recskázott csóri kisgyerek.
Jegyezd meg; egy férfi barát az nem ego lego hanem BARÁT. Nem pincsi, nem nem tudom mi, hanem egy barát.
Párkapcsolat nélkül nekem volt ilyen lánybarátom, bár szaunázni nem mentünk együtt, max. uszodába, és nem masszírozott meg, de aludtam nála már.
Hogy párkapcsolat mellett mennyire fér meg ez a barátság, nem tudom. De a barátod nem lenne jó ilyen szabadidőpartnernek? Ő nem menne veled szaunázni, stb.?
Fú, akkor sorban:
Jól gondolod hogy már nem fér össze a 2 srác. Ha barátnőm lenne, én el se viselném hogy egy másik sráccal ennyi mindent megcsináljon, ennyit legyenek együtt. Próbálnám úgymond átvenni a helyét, és én együtt lenni veled helyette.
A legtöbb csajnak ezt a Mr. L "szabadidőpartner" szerepet egy legjobb barátnő tölti be, ami simán elfogadható a barát részéről. Ott hagyhatod Mr. L-t, és kereshetsz egy jó barátnőt, vagy már biztosan van is, hát légy vele szabadidődben.
Az meg hogy nem akartak találkozni, hát még villany. Nem esett szó róla Mr. R mit gondol Mr. L-ről, de nem hiszem hogy össze akarna pacsizni vele.
Hát igen. Kiskorom óta fiúkkal barátkoztam, mikor a többi lány babázott, és matchboxoztam az udvaron a srácokkal, fiúbandában bicikliztem a kertvárosban.
Mr. L-nek elmondtam, hogy meg kell értenie, hogy a kompromittáló szituációkat hanyagolni kell, ettől függetlenül szívesen beszélgetek vele néha 1-2 órát, vagy futok vele a szigeten. Erre megkapom, hogy "amit eddig felépítettünk, azt most lerombolod", "lecseréltél", "barátsággal is járnak kötelezettségek"... hát erre mit mondjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!