Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben az esetben mit tennétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mit tennétek? Tanácsot ad valaki nekem?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve vagyunk meg nem vagyunk (egyszer együtt egyszer külön)a fiúval akitől nem tudok elszakadni.Volt hideg meleg.Sok jó és sok rossz.Anyira semmibe vett az elején hogy ez rátette a bélyegét a jelenre.De már látom rajta hogy tényleg fontos vagyok és tudom ha majd megismerkedik mással akkor majd annak a lánynak megtudja azt adni amit nekem nem.De sajnos én nem tudok mindent elfelejteni és néha néha felböffenek a sérelmeim.Ő nem akar szünetet.Arra gondoltam hogy legyünk külön éljük az életünket ismerkedjünk és ha nem megy egyikünknek sem akkor nincs kétség ő az igazi és lekötöm magam mellete.De ő ebbe nem hisz ő úgy gondolja hogy ha mást talál akkor azt fogja szeretni és tuti kiszeret belőlem.Milyen tanácsot tudtok adni erre?Szaktsak véglegesen vele?Semmiképp sem tudom most azt mondani h tisztalappal kezdhetünk de talán később.

2014. szept. 9. 00:02
 1/6 anonim ***** válasza:
11%
kérem tegyék meg a tétjeiket
2014. szept. 9. 00:06
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

voltam hasonló szituban, néhány év alatt elég viharos volt a kapcsolatunk... szakítottunk, nem bírtuk egymás nélkül, kibékültünk stb. stb.

sem én sem ő nem ismerkedtünk mással, mert megvolt bennünk a remény, hogy egyszer még összejövünk és úgy is lett, azóta is együtt vagyunk, most egy ideje jó a kapcsolatunk :)

minden azon múlik, hogy mennyire tudjátok megbeszélni a problémákat a kapcsolaban, szakítani akkor kell ha már nincsenek érzelmek!!

26/F

2014. szept. 9. 00:08
 3/6 A kérdező kommentje:
voltatok külön hoszab idelyig?ha igen mennyi ideig?akkor lehet h ez megoldás lehet egy kicsit külön
2014. szept. 9. 00:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen könnyen kiszeretne belőled, nem lenne kár érte.
2014. szept. 9. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen kapcsolatban élek.Az elején átvert,szakítottunk.Aztán újra összejöttünk,most már lehozná a csillagokat,de ez már valahogy nem olyan...Úgy érzem mellette mindig kell majd egy "B" terv.Ő most gyereket akar,házasságot,én meg álmatlanul forgolódom éjjelente,hogy mi lenne helyes...
2014. szept. 9. 07:46
 6/6 A kérdező kommentje:
nahát igen most van ez nálunk is mindent akar és komolyan gondolja látom rajta de nem merek belemenni.Házasság,gyerek az már komoly egy eséllyes.Mit fogsz tenni?Hogy fogod elengedni ha szereted és reménykedsz de nem vagy elég bátor.
2014. szept. 10. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!