Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud a nők többsége búcsút mondani egy aggresszív férjnek/párnak?
Figyelt kérdés
Észre vettem hogy sok nő nem tud elmenni vagy szakítani a férfivel aki őket csak ütlegel. Miért?!2014. szept. 8. 22:06
1/9 anonim válasza:
Mert vágynak az alárendeltségre, megalázásra.
2/9 anonim válasza:
Olyan kevés már az önbizalmuk, hogy azt hiszik, nem találnak jobbat, nem kellenek már senkinek. Szerintem ez a legfőbb indok.Nem tudják már elképzelni másként az életüket.
3/9 anonim válasza:
nekem mindig ilyen csajom van, és élvezi, néha még kéri is!
4/9 anonim válasza:
érzelmi vagy anyagi függőség, félelem, hallottam olyan magyarázatot egy kis pofozásra+fojtogatásra hogy: "megértem a férjem, sokat dolgozik, fáradt, ingerült, valahogy le kellett vezetni a feszültségét". ezt egy fiatal 22 éves lány mondta. sok oka lehet
5/9 anonim válasza:
volt olyan hogy elvertem az asszonyt, és még utána könyörgött hogy csináljam meg de piszkosul, mert nagyon beindult!
nos az ilyentől mit vársz, megadod neki ami kell!
6/9 A kérdező kommentje:
Harmadik válaazoló,hogy érted hogy kéri hpgy verjed?? Azt mondja vagy valamit csinál? Meg hogy miért szereti? Beindul szexuálisan vagy csak úgy ? Mennyire ütöd?
2014. szept. 8. 22:15
7/9 anonim válasza:
Egyszerű a válasz,mert "helyes",és van kivel felvágni a barátnők előtt...
8/9 A kérdező kommentje:
Még felvág??? :0 hát nem lennék büszke feldagadt arcra!
2014. szept. 8. 22:23
9/9 anonim válasza:
kapcsolatfüggőség, nem meri felvállalni saját maga előtt a kudarcot... etc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!