Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mekkora az elfogadható legnagyobb korkülönbség férfi s nő között?
Köztünk 8 év van az én javamra, és persze, hogy mindenki hőzöng, szétválasztó kísérletek, kavarások is voltak, volt itt minden. Ez már csak így van, ha egy nő egy fiatalabb pasival mer kezdeni. Bezzeg ha 30 éves pasi 16 éves lánnyal, arra nem ellenkeznek ennyit.
Anyám meg alapvetően azt mondja, azt csinálok, amit akarok, de időnként mérges és ha rájön, minden hülyének elmond. OK meg lehet érteni végül is, de saját magamat is meg tudom érteni, sőt kedvesemet is :)
Én úgy vagyok vele, hogy az számít, hogy egymással akarunk-e lenni. Véleményekre nem kell adni, minden csoda 3 napig tart, majd beletörődnek.
További kérdésedre válaszolva, nyilván jobban tolerálják az emberek az egyszeri kalandot, mint ha a "furcsa pár" komolyan veszi egymást.
Miért, a Te esetedben mennyi korkülönbségről lenne szó? És miylen rosszalló véleményeket kaptál?
30/N, 22/F
Az elsőnek:
jó ha tudod, hogy ha meghúzod a 13 éves barátnődet 5-15 év jár érte, mert 14 év alatt mindenképp nemi erőszaknak számít! (még ha ő követeli a cerkádat, akkor is!!!)
Nekem volt 19 évesen 23 éves barátnőm, majd egy évvel később, 20 évesen 15 éves. Alapvetően nem a kor számít, de bizonyos határokat azért be kell(ene) tartani.
21/f :)
A mai világban sok nő az élet könnyebbik végét probálja megfogni,azzal,hogy idősebb férfival ismerkedik inkább
mint a saját korosztályával.Nem tudom a kérdés feltevője
milyen kissebbséghez tatozik-e vagy sem de ez nevetséges...
max gyakorolhatod vele,hogy beszélgetsz egy lánnyal,mert nem
mersz korban hozzád illő lányhoz odamenni.3-4 év férfi javára elfogadható.Nők azt mondják "okosan"sokszor,mert ha egyik korosztálybeli társukban csalódtak akkor a többi is ilyen,ez is rossz előitélet tőlük sokszor..
Hasonló a hasonlót keresi és hallgassál magadra,ne mindig a barátnőd bölcs-féltékeny tanácsára. 23 éves férfi is meglehet bőven a magabiztosság,komoly elhatározás,tervek...
16:56!
Én azt mondom, nekem nagyon tetszik, amit írtál. Személy szerint most is egy egy évvel idősebb lánnyal vagyok együtt, már másfél éve, de rend szerint engem néznek 3 évvel idősebbnek. (Tegyem hozzá, pusztán külső után)
Én azonban simán el tudnám képzelni magam (fiktíven) egy 10 évvel nálam idősebb nővel is. Sőt, baromira imponálna, hogy szóba áll velem.
Az első barátnőm is egy évvel idősebb volt... és sokkal, sokkal tapasztaltabb. Szóval mintha 3-4 év lett volna köztünk, gyakorlatilag. Nem csak a szex, de a mindennapok, az élet terén is.
De most is boldog vagyok, tökéletesen és szerelmes.
19F (és 20L)
Ja. ui. 22 éves srác a 13 éves lánnyal: ha szereted, hát szeresd, vigyázz vele, bánj vele nagyon óvatosan, mind az érzelmek, mind a test terén. Nem engedhetsz meg még szinte semmit, hisz nem csak testileg, de lelkileg is kifejletlen mg és törékeny. De ha már elég érett, láttál benne valamit felvillanni és a szárnyad alá vetted... és van türelmed arra a 2-3 évre, amíg "beérik" hozzád, akkor sok boldogságot! De nagyon, nagyon vigyázz rá!
Hopsz az első válaszadóra is válaszoltam..
30 éves férfi ismerkedjen hasonlókorú nővel.
Nőjön fel,vagy arra büszke,hogy eltartja
a fiatal lányt aki nem akar dolgozni stb?
30 éves nők meg kénytelenek fiatalabbak ismerkedni?
Ezt a hülyeséget amerikai szokások elterjedésének köszönhetjük...23-23 éves férfi és nő között is lehet
boldog párkapcsolat akiknek hasonló az értékrendjük
és érdeklődésük és az sem igaz,hogy idősebb férfi
jobban megtudja adni ami kell:törődés,szex,tapasztalatok
miatt..meg, hogy ők biztosan hűségesebbek lesznek....
de ahogy modnják megérdemlik maguknak egymást
és majd remélem ha ebben az országban nem lennénk
olyan közönyösek ,irigyek egymásra sokkal több kapcsoalat lehetne és több lehetőség és majd megtalálja mindenki
az igazi párját majd.
Mi? Neeeem, nagyon tévedsz, hogy ez amerikai hatás. Mellesleg, minden, ami(t) dekadens(nek gondolunk) az helyből amerikai, és szabatos és liberális. Istenem, de vaskalapos itt mindenki!
Szerinted ilyenek nem voltak más korokban? Na most őszintén. Nagyon őszintén. Az ember mindig ugyanolyan. Ugyanezek a dolgok a görögök, a perzsák közt, Ninive oszlopsorai alatt, Jerikóban, de még korábban is megtörténtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!