Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted mekkora az elfogadha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted mekkora az elfogadható legnagyobb korkülönbség férfi s nő között?

Figyelt kérdés
Természetesen ha a frfi idősebb, sokkal rugalmasabban kezeljük, ha egy 30 éves férfi van együtt egy 20 éves lánnyal, az hétköznapi és elfogadott, fordított esetben mindenki felháborodik. Vagy mégsem? És ilyen szempontból az egyszeri, vagy néhányszori testi kontaktus megtörténése és a testi-lelki párkapcsolat közt van különbség? Te mit tolerálnál és mit nem?
2010. jan. 18. 16:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Köztünk 8 év van az én javamra, és persze, hogy mindenki hőzöng, szétválasztó kísérletek, kavarások is voltak, volt itt minden. Ez már csak így van, ha egy nő egy fiatalabb pasival mer kezdeni. Bezzeg ha 30 éves pasi 16 éves lánnyal, arra nem ellenkeznek ennyit.

Anyám meg alapvetően azt mondja, azt csinálok, amit akarok, de időnként mérges és ha rájön, minden hülyének elmond. OK meg lehet érteni végül is, de saját magamat is meg tudom érteni, sőt kedvesemet is :)

Én úgy vagyok vele, hogy az számít, hogy egymással akarunk-e lenni. Véleményekre nem kell adni, minden csoda 3 napig tart, majd beletörődnek.

További kérdésedre válaszolva, nyilván jobban tolerálják az emberek az egyszeri kalandot, mint ha a "furcsa pár" komolyan veszi egymást.

Miért, a Te esetedben mennyi korkülönbségről lenne szó? És miylen rosszalló véleményeket kaptál?

30/N, 22/F

2010. jan. 18. 16:56
 12/21 anonim ***** válasza:

Az elsőnek:

jó ha tudod, hogy ha meghúzod a 13 éves barátnődet 5-15 év jár érte, mert 14 év alatt mindenképp nemi erőszaknak számít! (még ha ő követeli a cerkádat, akkor is!!!)

2010. jan. 18. 16:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt 19 évesen 23 éves barátnőm, majd egy évvel később, 20 évesen 15 éves. Alapvetően nem a kor számít, de bizonyos határokat azért be kell(ene) tartani.

21/f :)

2010. jan. 18. 17:01
 14/21 anonim válasza:

A mai világban sok nő az élet könnyebbik végét probálja megfogni,azzal,hogy idősebb férfival ismerkedik inkább

mint a saját korosztályával.Nem tudom a kérdés feltevője

milyen kissebbséghez tatozik-e vagy sem de ez nevetséges...

max gyakorolhatod vele,hogy beszélgetsz egy lánnyal,mert nem

mersz korban hozzád illő lányhoz odamenni.3-4 év férfi javára elfogadható.Nők azt mondják "okosan"sokszor,mert ha egyik korosztálybeli társukban csalódtak akkor a többi is ilyen,ez is rossz előitélet tőlük sokszor..

Hasonló a hasonlót keresi és hallgassál magadra,ne mindig a barátnőd bölcs-féltékeny tanácsára. 23 éves férfi is meglehet bőven a magabiztosság,komoly elhatározás,tervek...

2010. jan. 18. 17:04
 15/21 A kérdező kommentje:

16:56!

Én azt mondom, nekem nagyon tetszik, amit írtál. Személy szerint most is egy egy évvel idősebb lánnyal vagyok együtt, már másfél éve, de rend szerint engem néznek 3 évvel idősebbnek. (Tegyem hozzá, pusztán külső után)

Én azonban simán el tudnám képzelni magam (fiktíven) egy 10 évvel nálam idősebb nővel is. Sőt, baromira imponálna, hogy szóba áll velem.

Az első barátnőm is egy évvel idősebb volt... és sokkal, sokkal tapasztaltabb. Szóval mintha 3-4 év lett volna köztünk, gyakorlatilag. Nem csak a szex, de a mindennapok, az élet terén is.

De most is boldog vagyok, tökéletesen és szerelmes.

19F (és 20L)

Ja. ui. 22 éves srác a 13 éves lánnyal: ha szereted, hát szeresd, vigyázz vele, bánj vele nagyon óvatosan, mind az érzelmek, mind a test terén. Nem engedhetsz meg még szinte semmit, hisz nem csak testileg, de lelkileg is kifejletlen mg és törékeny. De ha már elég érett, láttál benne valamit felvillanni és a szárnyad alá vetted... és van türelmed arra a 2-3 évre, amíg "beérik" hozzád, akkor sok boldogságot! De nagyon, nagyon vigyázz rá!

2010. jan. 18. 17:31
 16/21 anonim válasza:

Hopsz az első válaszadóra is válaszoltam..

30 éves férfi ismerkedjen hasonlókorú nővel.

Nőjön fel,vagy arra büszke,hogy eltartja

a fiatal lányt aki nem akar dolgozni stb?

30 éves nők meg kénytelenek fiatalabbak ismerkedni?

Ezt a hülyeséget amerikai szokások elterjedésének köszönhetjük...23-23 éves férfi és nő között is lehet

boldog párkapcsolat akiknek hasonló az értékrendjük

és érdeklődésük és az sem igaz,hogy idősebb férfi

jobban megtudja adni ami kell:törődés,szex,tapasztalatok

miatt..meg, hogy ők biztosan hűségesebbek lesznek....

de ahogy modnják megérdemlik maguknak egymást

és majd remélem ha ebben az országban nem lennénk

olyan közönyösek ,irigyek egymásra sokkal több kapcsoalat lehetne és több lehetőség és majd megtalálja mindenki

az igazi párját majd.

2010. jan. 18. 17:33
 17/21 A kérdező kommentje:

Mi? Neeeem, nagyon tévedsz, hogy ez amerikai hatás. Mellesleg, minden, ami(t) dekadens(nek gondolunk) az helyből amerikai, és szabatos és liberális. Istenem, de vaskalapos itt mindenki!

Szerinted ilyenek nem voltak más korokban? Na most őszintén. Nagyon őszintén. Az ember mindig ugyanolyan. Ugyanezek a dolgok a görögök, a perzsák közt, Ninive oszlopsorai alatt, Jerikóban, de még korábban is megtörténtek.

2010. jan. 18. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Hadd döntse el mindenki maga, hogy milyenre van igénye.
2010. jan. 18. 17:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Épp úgy lehet egy 30 éves egy 18 évessel boldog, mint egy 23 éves egy 23 évessel. Az én barátom hat évvel idősebb, és ez nekem tökéletes. Nem azért, mert csalódtam egy korombeliben, és ezért leírtam az összeset, egyszerűen a korombeliekben eddig semmi nem fogott meg.
2010. jan. 18. 17:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is az a lényeg igazán, hogy mekkora a korkülönbség, hanem, hogy mikor van. Mert ha az egyik 15 a másik 30, az sok. De, ha az egyik 30 a másik, 45 az már optimálisabb, de ott is lehetnek akadályok, hiszen ekkor a különbségnél nem biztos, hogy egyfelé tartanak. Példa: egyik ismerős, hölgy, 38 éves, a pasi 29. A csaj már elvált, van gyereke. A srácnak se esküvő, se gyerek. A csaj már nem is akar gyereket, a srác persze valamikor igen. Na ez szerintem egy nem áthidalható probléma. Ők erre időben rá is jöttek, és hagyták élni egymást.
2010. jan. 18. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!