Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ribi a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tehát összesen 5 emberrel feküdt le ÖSSZESEN köztük velem. nem volt egy éjszakás kapcsolata DE annyit flörtölt egész életében h pl: fogadott egy sráccal egy csókban aztán felmentek és kavartak ( csókolózás stb de szex ujjazás meg ilyenek nem ) és mondjuk egy buliban vagy 7 csávóval csókolózott bárpulton táncolt és levette a pólóját mert ha ezt megtette kapott egy másik pólót ... és rengeteg ilyen van de nagyon szeretem és ez csak a múltja... velem rendes de én nem tudom h most ribi-e vagy sem ? mit tegyek ?! gyűlölöm a ribiket de ha ő nem ribi akkor mi ?? tanácsokat ( bocs a hosszú írásért )

2014. szept. 8. 19:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
20 éves és csak át vette a pólóját ennyi nem vetkőzés csak átvette
2014. szept. 8. 20:08
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
HÚSZ ÉVESEN MÁR 5 FÉRFI MEGDUGTA? Ez a legalja stílus... Nem tudom, mennyire vagytok erkölcsösek / értelmiségiek, de ez nálam kivágja a biztosítékot.
2014. szept. 8. 20:58
 13/23 anonim ***** válasza:
56%
Kedves erkölcsös értelmiségi, ha húsz évesen egy fiúnak van ennyi szexuális kapcsolata, azaz 5 darab, az is kivágja nálad a biztosítékot? Vagy a pasinak szabad, a lánynak nem? A kétféle mércével való mérés messze nem erkölcsös, elvégre a 21., században élünk.
2014. szept. 9. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Ja, bocs, ha nem vetkőzött, csak átvette a pólóját, akkor az rögtön teljesen más. Szerinted ez más? Te barátnőd, Te dolgod, téged néz mindenki baleknak.

Ne haragudj, ez a véleményem.

2014. szept. 9. 13:30
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves 13-as,

valószínűleg jó kis feminizmussal vagy megáldva, de nem baj, dugasd magad vígan a férfiakkal.. Én nő vagyok, és egyáltalán nem mérek kettős mércével, az igazat megvallva attól se lennék elájulva, ha a párom hetente más lyukra járt volna.. Természetesen voltak kapcsolatai, de nem random dugásai..

Ha valakit érzéseket keres, az nincs túl ennyi palin 20 évesen..

Egyébként 4 éves kapcsolatban élek, igencsak klassz szexuális élettel, így én úgy gondolom, érzelmekkel lehet az tökéletes.

22/N

2014. szept. 9. 16:28
 16/23 anonim ***** válasza:
15-ös, lehet azért alakult ki bennem némi feminizmus (már ha lehet ezt annak nevezni), mert utálom, ha kettős mércével mérnek, a férfinál ugyanaz a dolog természetes, sőt jó, de a lány már mindjárt ribi. Egyébként köszönöm, nem dugatom magam férfiakkal, egyetlen a szexig is eljutott kapcsolatom már 5. éve tart, szóval nem arról van szó, hogy a szabadosság híve lennék. De lássuk be, van olyan, hogy valaki fiatalon vadul, főleg mivel manapság ez a divat, aztán viszont lenyugszik, és egy amúgy jól működő kapcsolatot csak a múlt miatt tönkretenni a kérdező által írt esetben szerintem hülyeség. Főleg olyan vadidegen emberek "tanácsára", akik nem is ismerik sem a résztvevőket, sem a körülményeket. Az, hogy a múltjában mit csinált, nem zárja ki, hogy most már hűséges és szereti a barátját. Azt pedig, hogy a múlt mennyire zavarja, a kérdezőnek és nem ismeretleneknek kell eldöntenie.
2014. szept. 9. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen, csak az a baj, hogy itt nem azt akartuk megvitatni, hogy miért gáz, valami a nőknél, ami a férfiaknál nem az. A kérdező feltett egy kérdést, melyben írt egy nőről, akit 20 éves korára öt pali már a farkára rántott. Mi pedig ráírtuk, hogy r.i.b.anc az illető, mert az. Persze mindig vannak kényszeres megmondóemberek, akik az összes ilyen témához beírják a saját sérelmüket, és nagyon meg akarják mondani.
2014. szept. 9. 18:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kéne ilyesmiben idegenek véleményére adni... de így a szárazz tényeket látva leírtam a véleményemet..

Az az igazság, hogy ha a kérdező ezt a témát a gyakori kérdésekig viszi, úgyse lesz hosszú életű a dolog, mert igazán, mélyen úgysem szereti.

Eszem ágában nem lenne a páromról itt kérdezősködni..

2014. szept. 9. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Az én exem egy buli alatt ahol mindketten ott voltunk együtt...meg csalt 10 sráccal,és az egyik meg is húzta,én meg amikor kissé ittasan beleavatkoztam,végül a barátaim pofozták fel a csajt,na szóval közbeszóltam és még az exem háborodott fel,hogy miattam nézik kur vának,mert szóltam nekik.Ezt add össze.
2014. szept. 9. 21:49
 20/23 anonim ***** válasza:
én is ilyen vok csak pasibol,hozzám illik az a csaj nemhozzád..:D
2014. szept. 9. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!