Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ugy gondoljak hogy mindenkinek megvan a maga titka a kapcsolatban mit szolnak ezekhez az esetekhez?

Figyelt kérdés
Annyiszor irjak itt hogy mindenkinek meglehet a maga titka a kapcsolatokban. Van egeszsegugyben dolgozo rokonom tole tudok torteneteket amikor nemi betegek lettek ugy hogy elhallgatotta a masik fel vagy nem tudott rola de sejtette hogy az elozo szexualis kapcsolataban valamit osszeszedhetett vagy szakitas utan nem szolt a volt mennyasszonynak. Tehat vannak koztuk olyan amik komoly kapcsolatokban tortentek de a pasi vagy no nem szolt rola hogy mennyi kapcsolata volt elozoleg.
2014. szept. 8. 16:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan en sem nev szerint gondoltam de szamomra fontos hogy tudjam hogy hany kapcsolata volt en is elmondom nincs mit szegyellnem ezt elvarom a paromtol is. En ugy gondolom hogy az egeszseg a legfontosabb.
2014. szept. 8. 17:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Én fontosnak tartottam, hogy tudjam, melyik partnerem hány nővel volt és milyen jellegű kapcsolatok voltak ezek. Szerintem így is meg lehet valakit ismerni. Akinek nem tetszik mehet amerre akar. Nem kötelező beszámolni, de akkor ne is akarjon velem semmilyen kapcsolatot.

Én megköveteltem az óvszert, főleg akkor ha tapasztalt pasival volt dolgom.

1 esetet leszámítva mindenki használt velem. Az az egy kikérte magának, hogy ő eddig mindenkivel használt gumit és már unja, húzta a száját, miért nem bízok benne, stb...még azt is mondta hogy akkor inkább ne is szexeljünk. Azt hitte így majd kizsarolhatja a gumi nélküli szexet. Mondtam neki hogy választhat. Vagy gumi, vagy nem szexelünk, vagy elmegy megvizsgáltatni magát.

Végül elment vizsgálatra és kiderült hogy beteg. Nem tudta kitől szedte össze. Nemhogy óvszerrel, egyáltalán nem feküdtem le vele. Nem elég hogy engem is megfertőzött volna, még hazudott is. Utólag bevallotta hogy sose használt gumit senkivel. Többet nem találkoztam vele.

Nekem az egészségem fontosabb. Nem érdekel hogy valaki szerint paranoiás vagyok vagy bármi ilyen. Vagy ha paranoid is, de legalább nincs és nem is volt semmi nyavalyám.

2014. szept. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!