Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki? Vagy egyáltalán mondjak valamit (bővebben lennt)
Van egy 17 éves srác nagyon tetszik én 13 vagyok.. Reggel mindig egy busszal megyünk.. És én is valószínűleg tetszem neki mert amikor hétfőn haza is egy busszal mentünk megfogta a seggemet és mindig mosolyog rám.. Amúgy nem egy városban lakunk és nem egy suliba járunk..Mit mondjak neki vagy egyáltalán mondjak valamit?! Sok a korkülönbség?
Lécci segítsetek előre is köszönöm =)
L/13
Félénkebb tipus ezért gondoltam hogy majd én beszélek vele..
AKKOR?
13 éves vagy, maradj már még picit gyerek.
egy 17éves srác nem hozzád való, hidd el sok az a 4év.
keress valami fiatalabbat aki még nem a szexre hajt...
L/19
Ha akar tőled valamit, az biztos, hogy semmi komoly, azért meg hogy felcsináljon, aztán lekoptasson, nem éri meg.
Udvarolni nem úgy szokás, hogy megfogom a másik seggét, vagy én vagyok régimódi, és a virág vagy csoki már elavult?
Ha párkapcsolatra vágysz, a saját korosztályodban keresgélj egyelőre, ilyen korban még könnyen átverhetik az embert, és nem jó ilyen fiatalon kudarcokat átélni.
Szia!
Elhiszem, mennyire elkeserítő számodra ez a számtalan lehangoló válasz, amelyeket te most, szerelmesen nem úgy fogsz fel, mint segítséget, hanem mint támadást. Nem kérhetjük tőled, hogy gondolkozz reálisan, mert ennyi idősen, ilyen állapotban, szerelmesen nem tudsz. Nem tudod felfogni, hogy a szép, fiatal lányokat az idősebb fiúk nem párkapcsolat céljából számítják, hanem mint alkalmi partnert, akivel szeretkezni tudnak, és ez még nagyon nem a te pályád. A srác csak hülyül veled, nem állítom, hogy ő rosszat akarna, de ne hidd, hogy járni akar veled! Ne nyomulj rá, mert az később nagyon ciki lesz számodra, és ne gondold azt, hogy 17 évesen egy 13 évessel fog járni, mert én 100-ig biztos vagyok benne, hogy ha szeret (és ne erre apellálj) sem fog veled járni, mert cikinek érzi, hogyennyire fiatal vagy. Idősebb korodra biztos megfontolná a dolgot, de nem fog megvárni. Keress korodbeli fiút, bár szerintem hasznosabb dolgokkal is el tudod foglalni magadat.
Köszi a válaszokat..
2 éve ismerem a fiut nagyon elég joban vagyunk és volt egy pár barátnőja akik fiatalabbak voltak nála.. de nem azért kellettek neki.. egy nagyon normális srác..
Mind1 azért nagyon köszi a válaszokat és a segitségeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!