Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor gyanakodnátok a párotokra?

Figyelt kérdés
Főiskolára járok, ez miatt hétköznapokon nem nagyon tudunk találkozni. Ő már dolgozik. Tudom mikor melyik nap ér haza. Szinte mindig abban az időben szokott géphez ülni és írni nekem. +/- 5-10 perc. Egyik héten történt, hogy beszélgetünk.. aznap már sokszor mondta hogy várja a pénteket, hogy végre együtt lehessünk. Beszélgetés közben ilyet ír, hogy lehetne már csütörtök :/ <3 .. Rá is kérdeztem, talán nem másnak akarta. Elvége is mi pénteken találkozunk. Avval érvelt, hogy elírta. Hát csütörtökön várom is, hogy végre hazaérjen és online legyen. Majdhogynem 1 órával később jött fel, mint szokott. Azt mondja megfürdött és kajált. Általában mindig a gép előtt kajál miután hazaért és alvás előtt fürdik. Hétvégén nézem az előzményeket, és annak pont csütörtök este nézi a beszélgetéseket meg annak a lánynak a képeit aki neki anno nagyon tetszett de a lány mással jött össze. Ráadásul ahol munkája volt csütörtök délután (amire először azt mondta, meg kell ott néznie valamit, aztán rá 5 percre meg csak hogy alá kell íratni velük a szerződést) szóval arrafelé dolgozik az a csaj is. Szerintetek lehet alapja a gyanúmnak? Feleslegesen nem akarom felhozni a témát és vitázni ezen. Rákérdezzek nála?
2014. szept. 8. 12:57
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, nyáron mikor ott voltam nála hosszabb ideig, akkor volt ez hogy nem nagyon foglalkozott velem. Úgymond megszokta már, hogy így mennek a napok. De amikor hétköznap nekem iskola van és hétvégén találkozunk akkor hanyagolja a gépezést. Úgy döntöttem egyenlőre még nem szólok neki erről.. még várok.

Én szeretem őt a kapcsolat kezdete óta. Rajta azt vettem észre így 3-4 hónap együttlét után kezdett el nagyon ragaszkodni irántam. Egyébként 7 hónapja vagyunk együtt. Ő 28 éves én 24.

2014. szept. 9. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!