Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélhetett vele az anyukája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélhetett vele az anyukája?

Figyelt kérdés
SZombaton azt mondta az exem,h jobb ha nem találkozunk többet!Eree vasárnap délután az anyukája irt egy emilt,h vissza tudom hódítani és,h van esélyem!Eltett egy kis idő és hivott a srác,h mizujs,meg h este majd összefuthatnánk!Találkoztunk váltottunk pár szót és én indultam haza erre utánam szólt,h semmi puszi,majd szájon puszilt!utáan még ebszélgettünk egy kicsit és kérdeztem h kapok puszit és akkor adott 2szájra puszit!Majd végül megcsókolt!Beszélt vele az anyukája és egy kicsit észhez téritette?vagy mire véljem ezt a viselkedését?
2010. jan. 18. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy beszélt vele az anyukája vagy egyszerűen csak ő gondolta meg magát.
2010. jan. 18. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
tuti, h beszélt vele..örülj neki h ilyen aranyos az anyós:)
2010. jan. 18. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy!
2010. jan. 18. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia:)

Szerintem biztos hogy beszélt vele :)

ÉS örülj h ilyen jó fej az anyukája és h segített:)

Sok szerencsét nektek;)

2010. jan. 18. 14:12
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Örülök is neki,hogy ilyen "anyósom" van!

2010. jan. 18. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Ti komolyan azt gondoljátok, hogy az jó, ha egy anyós (jelölt) beleszól a gyereke párkapcsolatába??? úristen...

26/F

2010. jan. 18. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
elég nagy az anyósok beleszólása, nem egy párról hallottam,hogy az anyós marta szét őket...ebben az esetben sztem jó,h segitett a csajszinak,nem értem mi a baj vele..
2010. jan. 18. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:

14.41 vagyok

Az a bajom vele, hogy ne szóljon bele a lányon és fiún kívül senki se a párkapcsolatukba, mert az ő érzéseikről van szó, nem másokéiról!

A kedves kérdező nem írta ugyan, hogy miért, de az (ex)barátja szombaton azt mondta neki, hogy ne találkozzanak többet! Ennek volt oka, ez tök egyértelmű! Tehát a srác valami oknál fogva eljutott erre a döntésre (és nem az anyja segítségével). Erre az anyuka, mert ő másképp gondolta belebűvészkedett a dologba. Lehet hogy most boldogok lesznek megint 1-2 hónapig, évig. De ez így nem lesz az igazi. A srácnak ráadásul még keményen vissza is üthet az életében az, ha az anyja ennyire befolyásolni tudja.

Bár most végül is csak a szavakkal vagdalózok, mert nem írta körül a kérdező ahhoz eléggé a dolgot, hogy objektíven lehessen nézni. Jó lenne tudni, hogy a srác miért nem akart találkozni. Illetve a koruk is érdekelne, mert addig megint nehéz eldönteni, hogy ez jó-e vagy sem.

2010. jan. 18. 15:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért nem akart találkozni velem,mert amitó külön avgyunk találkozgatott egy másik csajjal(de csak mitn baráttal)és pénteken este megharagudott vmiért a csajra és leosztotta!ezek után én fenyegető leveleket kaptam!Na hát sztem ezért nem akar velem találkozni!Am ő 23, én meg 18!
2010. jan. 18. 15:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Mármint azért mert félt!
2010. jan. 18. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!