Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy vagytok ezzel?
Nagyon ritkán esek szerelembe, de akkor úgy érzem, hogy most azonnal meg kell szereznem magamnak a srácot.
Valószínűleg tetszem neki, de szegény egy tipikusan antiszoc teremtmény, nem tudok szolid módon kapcsolatba kerülni vele.
A határán vagyok annak, hogy lerohanjam, és elárasszam feltűnőbbnél feltűnőbb kérdésekkel: "Van barátnőd?" - "Nincs kedved eljönni az xy összejövetelre?" - "Téged láttalak azzal a csajjal?"...
Az egyik nagyon kedves - szintén fiú - barátom szerint ez csak elijesztené az illetékest, a kivárás taktikáját viszont nem tudom, és nem is akarok alkalmazni.
Srácok, titeket mennyire zavarna, ha ilyen módon kezdeményezne egy lány? Tényleg ijesztő? Mit tennétek a helyemben?
Nem biztos, hogy egyértelmű, ezeket a kérdéséket nekem is feltette egy csaj amikor 17(!) voltam, és nem esett le. :D
Engem nem zavarna, de ne ebből indulj ki, attól még, hogy 100 ból 100 ember azt mondja, hogy nem zavarná, simán lehet, hogy ő pont az az egy, akit igen(vagy épp fordítva). Ha magától nem kezdeményez, akkor egy próbát megér, a legrosszabb ami történhet, hogy nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!