Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzámennél a férfihoz ebben az esetben?
Több éve jártok, 9 év van a férfi javára, a nő 26, a ffi 35. Jól megértik egymást, minden oké, próbálták együttélve, távkapcsolatban, működött. A férfi nagyon szeretné már elvenni, családot, de a nő még nem érzi, hogy ő érett erre, így ffi ultimátum elé állítja..vagy most vagy már soha. A nő tudja, hogy nem túl sok hozzáhasonló pasi szaladgál a világon, akivel ennyi mindenben egyetért, a szerelem-tisztelet témakör is rendben, és teljesen eltudná vele képzelni az egészet, csak még nem most.
Te mit tennél ebben a helyzetben? Inkább elengednéd a férfit, csak mert úgy érzed nem állsz készen? Vagy fejest ugranál, mert lehet, hogy csak egy kis lökés kell?
A történet nem valós, ám elgondolkodtatott :)
A nőnek van valakije a pasi mellett. Azért nem akar a pasihoz menni, mert nem tudná folytatni a kétlaki életét, és biztos bukása lenne.
Szegény pasi.
Egyértelmű, hogy nem olyan tökéletes minden, ahogy itt le van írva. Egy 26 éves felnőtt nő, hacsak nem kifejezetten házasság-, vagy családellenes valamiért, ugyan mi akadályát látná, hogy hozzámenjen ahhoz a férfihez, akit szeret, akivel már több éve együtt van, akivel minden téren teljes az összhang és akivel le akarja élni az életét.
Itt valami oka kell, hogy legyen a bizonytalanságnak.
Ugyan már! Ha már éltek együtt és működött, akkor miért nem érzi magát érettnek ahhoz, hogy ezt házasságban tegyék? Ez csak kamu, ilyen nincs.
Még azt tudom elképzelni, hogy a gyerekvállalással akar még várni kicsit, ha így van, akkor már bonyolultabb a helyzet. Át kell gondolni, hogy csak egy-két évről van szó, vagy még nagyon sokáig nem akarja a nő, vagy egyáltalán akarja-e valamikor. Mert ha egy kapcsolatban egyáltalán ha nem egyezik a jövőkép, akkor az nem valószínű, hogy működni fog.
3 Ne higyj a mesébe. A csaj saját magát buktatja, bár nem szeretne bukni.
Ilyen kapcsolat esetébe, nincs 9 év, mert a pasi pár hét után addig nem nyugszik mig a nőci ujjára gyűrű nem kerül, és az övé nem lesz.
Bizony ám:)
Ismerned kéne a pasikat jobban, hogy ha éreznek mit tesznek.Ösztönből.
Kérdező, a nő 100% kétlaki életet él és nagyon esélyes, hogy tejelnek is anyagilag neki, és mindkét faszit lenyúlja.
Itt nincs hiba. Ismertem ilyen nőket-láttam amit láttam, és tudok amit tudok.
Ennek a nőcinek van az adott pasin kivül is egy másik. Akit nagyon nagyon véd.
Köszönöm a válaszokat :)
4. válaszoló. A nő későn érő típus, sosem álmodott házasságról, meg habos babos ruháról, inkább pasi jellemű, fél az elköteleződéstől
5. válaszoló. Miért magyarázod bele a 3. személyt? Előbb írtam, hogy a történetben ez a szál nincs, csak a 2 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!