Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan Tovább? Ti mit tennétek?
Az én párom is önző. Ebből adodóan minden úgy jó, ahogy neki jó. Utál vásárolni, de elkísér, akkor meg ott nyavajog, hogy "menjünk már menjünk már menjünk már".
Szerintem ne add fel az állataidat! Az állatokkal ismert meg, úgy költözött oda, akkor viselje el! Ha fel adod akkor behódolsz neki és előbb utóbb mindent az ő kedve szerint teszel majd.
Nekem is az a véleményem,hogy ne hagyd magad.Az állataiddal ismert meg tudta,hogy van és tudta mire számíthat.
Kompromisszumot kell kötnötök ebben .Mi lenne ha gyereked lett volna és ők nem jönnek ki?....csak gondold át..
Neki is engednie kell egy kicsit.
A férfiak többsége önző(tisztelet a kivételnek)!!!!
ebből adódik,hogy a szeretetedet is teljesen maguknak akarják.Tehát bizonyos módon féltékenyek még ha háziállatról van is szó.Ezt sosem fogja bevallani!!
És egy jó tanács!
Nem kell feltétlenül neked mindent önzetlenül megtenned érte!!Megszokják,aztán elvárják majd kihasználják!!!
És egy megjegyzés!:ki lehet bírni nélkülük is, nem ők az egyedüli férfiak a világon, és nem árt ha ezt érezteted vele néha.Azt gondolják,hogy ők a világ közepe és te már nem is tudnál élni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!