Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan Tovább? Ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan Tovább? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Ő természetéből adódóan kicsit önző, míg én önzetlenül megteszek érte mindent. Sajnos az utóbbi időben elég sok vita volt köztünk. Én szeretem a háziállatokat (van is), míg ő nem (azt szeretné, ha nem lenne). Az én lakásomban lakom/lakunk. Nem tudom, hogy hogyan tovább, van-e értelme folytatni. Néha úgy érzem, megőrülök mellette, de nem bírnám ki nélküle. Ti mit tennétek?
2010. jan. 18. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
tipikus tűz és víz, se veled sem néküled :) Próbálj beszélni vele, nekem apum olyan, hogy nem tűri a háziállatokat, amíg meg nem vesszük a kiskutyát és meg nem szereti :) Mondd el neki, hogy mit érzel, azt az önzős részt nem nagyon értem, tehát nem te vagy neki az első?
2010. jan. 18. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ugyanebben a helyzetben szakítottam a párommal. Három külön töltött hónap után megint összejöttünk. Iszonyú nehezen bírtam ki, amíg nem volt mellettem. Azóta sokkal jobban tűröm a önző hülyeségeit, mert tudom, hogy valóban szeretem és nem tudnék nélküle, mással lenni. Mindazonáltal nem feltétlenül ez a legjobb lépés, mert alig bírtam ki. Az viszont biztos, hogy ha mindkettőnknek ennyire kellett a másik, akkor valóban szeretjük egymást és ez a szerelem valóban erős.
2010. jan. 18. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia,hát én egy pontosan ilyen férfival élek együtt.Nehéz tanácsot adni neked,az igazat fogom írni.Őrülten szeretem (bár ez az érzés sokat kopott,pont a természete miatt), van két csodaszép gyermekünk,de a párom semmit nem változott.Mindig hőbörög,mindig-mindent jobban tud,sokat sírok és nyelek,emellett azért sokat nevetek is.Általában azt csináljuk,amihez kedve van.De!!!!Okosan mindig meg lehet találni a hozzá vezető utat,megtesz érted bármit,kiáll melletted,csak a maga módján,szeret téged a maga módján,nem iszik, nem nőzik,imádja a gyermekeit,rengeteget dolgozik.Szóval egy remek ember a maga módján.Mindenkinek vannak hibái,neki ez a hibája.Ha te ezzel együtt tudsz élni,akkor semmi gond,de ha nem,akkor még időben menekülj!
2010. jan. 18. 08:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia,előző vagyok,a 08:44-es válaszolóval max. egyetértek,a mi érzéseink is az igazi szerelem kategóriába tartoznak és ezért érzem úgy,hogy mindenek ellenére életünk végéig ki fogunk tartani egymás ellen.Jobb a keményebb férfi,akire fel tudok nézni és az igaz szerelmünkből táplálkozni,mint a puhányabbra hagyatkozni,akivel csak azért vagyok együtt,mert mindig mindenben a kedvemre tesz,de nem szeretem igazán.
2010. jan. 18. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocsi,egymás ellen és mellett!Előző vagyok.
2010. jan. 18. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én párom is önző. Ebből adodóan minden úgy jó, ahogy neki jó. Utál vásárolni, de elkísér, akkor meg ott nyavajog, hogy "menjünk már menjünk már menjünk már".

Szerintem ne add fel az állataidat! Az állatokkal ismert meg, úgy költözött oda, akkor viselje el! Ha fel adod akkor behódolsz neki és előbb utóbb mindent az ő kedve szerint teszel majd.

2010. jan. 18. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem,hogy ne hagyd magad.Az állataiddal ismert meg tudta,hogy van és tudta mire számíthat.

Kompromisszumot kell kötnötök ebben .Mi lenne ha gyereked lett volna és ők nem jönnek ki?....csak gondold át..

Neki is engednie kell egy kicsit.

A férfiak többsége önző(tisztelet a kivételnek)!!!!

ebből adódik,hogy a szeretetedet is teljesen maguknak akarják.Tehát bizonyos módon féltékenyek még ha háziállatról van is szó.Ezt sosem fogja bevallani!!

És egy jó tanács!

Nem kell feltétlenül neked mindent önzetlenül megtenned érte!!Megszokják,aztán elvárják majd kihasználják!!!

És egy megjegyzés!:ki lehet bírni nélkülük is, nem ők az egyedüli férfiak a világon, és nem árt ha ezt érezteted vele néha.Azt gondolják,hogy ők a világ közepe és te már nem is tudnál élni nélküle.

2010. jan. 18. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!