Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátom de ugyérzem néha hogy nem. Mit csináljak h ez az érzés elmúljon?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és a barátom is. 4hónapja járunk már és nagyon szeret én is őt,de néha már valamikor idegesit h nem megy sehova meg ienek..azt érzem valamikor,hogy nem szeretem!normális ez?2008. aug. 8. 10:20
1/3 anonim válasza:
Szia!Mindezek nálam is megtörténtek, csak nálam több mint másfél év után.Az én barátom se járt soha sehova.Biztos, h nincs egyetlen egy barátja sem?Biztos van.Beszéld meg vele, h csináljanak azzal a sráccal vmi közös programot, hagyd, h egyedül legyen.Mi most itt tartunk a párommal.Amikor nem velem van, akk. a haverjával, és úgyérezzük, h javul a kapcsolatunk, mert egy időben nagyon rossz volt, mivel én is "kiszerettem" belőle, de a kötödés még bennem maradt és nem bírtam szakítani.Nem bántam meg;)
2/3 A kérdező kommentje:
van barátja elég sok és még bmx-ezik is elég jól, de mostanába nem bicózik de ráakarom venni:) amúgy nagyon köszi.
2008. aug. 8. 10:54
3/3 anonim válasza:
Az 1.válaszoló vagyok:
Akk. próbáljátok meg azt megbeszélni, h adjatok egymásnak egy kis teret...Hagyjátok, egymást, menjetek el külön-külön...
Én pl. a pasim nélkül járok disco-ba, nagyon tud hiányozni, és másnap annál nagyobb lendülettel támadom le, amikor jön...És érzi, h mennyire szeretem, javult a mi kapcsolatunk is...Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!