Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek két nagyon különböző típusú ember között működhet egy kapcsolat?
Attól függ, miben áll ez az ellentét.
Személy szerint én a hasonlóságokat preferálom, az az igazi.
Működhet! Tapasztalatból beszélek. :)
Igazából ez olyasmiktől függ, hogy hogyan élik meg ezeket a különbözőségeket és miben különböznek.
Ha olyasmiben, amiben kiegészítik egymást, amit szeretnek, tisztelnek egymásban (pl.: én csodálom őt, mert szenvedélyes, bátor, bevállalós, lelkes mer kockáztatni, ő meg engem a visszafogottságom, a higgadtságom miatt, hogy tudok mérlegelni, hideg fejjel végiggondolni a döntéseket, felmérni a kockázatokat).
Ha viszont olyan komoly ellentétek vannak, amik a világnézet, a jövőkép szempontjából összeegyeztethetetlenek, vagy ha olyan ellentétes tulajdonságaink vannak, ami tulajdonságoktól egyenesen irtózunk, akkor hosszútávon nem sok az esélye egy stabil, működőképes kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!