Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti együtt lennétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt lennétek egy olyan emberrel akibe nem vagytok szerelmesek, viszont ő nagyon, és mindent megtenne értetek?

Figyelt kérdés
Mikor elkezdtünk beszélgetni nagyon örültem, nagyon bejött, de egy idő után teljesen kiábrándultam belőle. Már egy ideje járunk, nagyon kedves, okos, és nagyon szerelmes belém. Én viszont nem érzem a pillangókat a gyomromban. Ha rá gondolok nem érzem azt amit kéne. Viszont nem akarok vele szakítani, mivel jólesik hogy valakinek fontos vagyok és nem akarom összetörni a szívét, és kicsit érdekes lenne hogy egyik nap még azt mondom neki hogy szerelmes vagyok belé, másik nap pedig szakítani akarok....szerintetek mit tegye? attól félek hogy megbánnám, mert mindenkit csak addig szeretek, amíg el nem kezdünk járni...utána viszont kiábrándulok belőlük. Ezért is nem akarok véget vetni a mostani kapcsolatomnak, pedig bejönnék másoknak is, és ők is nekem, de tudom hogy lehet azoknak is ez lenne a vége hogy mikor komolyabbra fordulnak a dolgok, kiábrándulok belőlük. Szerintetek mit tegyek? 17/l (tudom hogy ez r*bis, és ezért utálom is magam, de légyszi segítsetek) :(
2014. szept. 5. 16:50
1 2
 11/14 kolosszus22 ***** válasza:

Semmi értelme ha nem kölcsönös, csak fellángolás volt részedről, én is voltam ilyen szituban, nem lett jó vége.

27F

2014. szept. 5. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Talán a sokadik X év házasság, több gyerek után, amikor már idősek vagyunk és már nem lángol olyan szenvedélyesen a szerelem, hanem esetleg egy mélyebb szeretetbe megy át, mikor már szinte egy életet leéltünk együtt.

De 17 évesen nem.

Amit nem értek: "mindenkit csak addig szeretek, amíg el nem kezdünk járni"

Ugyan, mit szerethetsz te olyanokon, akiket nem is ismersz? :D Nyilván még nem sok fogalmad lehet arról, mi az: szeretni valakit.

2014. szept. 5. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Fiatalabb koromban előfordult, hogy olyannal maradtam (tovább mint kellett volna) akibe nem voltam szerelmes. Csak mert reménykedtem hogy majd szerelmes leszek, és majd jobb lesz...Husz éves korom után már mindenkivel szakítottam akibe 2 hónapon belül nem lettem szerelmes. Bár volt amikor nem ez volt a szakítás fő oka.

Szerintem nem éri meg, mert nem leszel boldog azzal akit nem szeretsz.

2014. szept. 5. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. szept. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!