Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt lennétek egy olyan emberrel akibe nem vagytok szerelmesek, viszont ő nagyon, és mindent megtenne értetek?
Semmi értelme ha nem kölcsönös, csak fellángolás volt részedről, én is voltam ilyen szituban, nem lett jó vége.
27F
Talán a sokadik X év házasság, több gyerek után, amikor már idősek vagyunk és már nem lángol olyan szenvedélyesen a szerelem, hanem esetleg egy mélyebb szeretetbe megy át, mikor már szinte egy életet leéltünk együtt.
De 17 évesen nem.
Amit nem értek: "mindenkit csak addig szeretek, amíg el nem kezdünk járni"
Ugyan, mit szerethetsz te olyanokon, akiket nem is ismersz? :D Nyilván még nem sok fogalmad lehet arról, mi az: szeretni valakit.
Fiatalabb koromban előfordult, hogy olyannal maradtam (tovább mint kellett volna) akibe nem voltam szerelmes. Csak mert reménykedtem hogy majd szerelmes leszek, és majd jobb lesz...Husz éves korom után már mindenkivel szakítottam akibe 2 hónapon belül nem lettem szerelmes. Bár volt amikor nem ez volt a szakítás fő oka.
Szerintem nem éri meg, mert nem leszel boldog azzal akit nem szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!