Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem. Mi a kiút?
Több hónapja érzek plátói szerelmet egy fiú iránt, akivel egy ideig tetszettünk is egymásnak, bár nem váltottunk, max egy-két szót, igazából emiatt nem is ismerjük egymást, még csak be sem mutatkoztunk, teljesen véletlen folytán találkoztunk az utcán, de a nézéséből látszott, hogy tetszem neki, és szeretne is többet, de nekem van egy tartós kapcsolatom több éve, a barátomat pedig nagyon szeretem. Egy ideje már nem találkoztunk, de naponta eszembe jut, mi lehet vele, hol lehet, és szégyellem, pontosan a kapcsolatom miatt, de többször elképzelem milyen lenne vele lenni, amikor eszembe jut elmosolyodom. Nagyon küzdöm ez ellen, mivel szeretem a barátomat, de nem tudok mit tenni ellene. El fog ez múlni, ha mindent megteszek?
20L
Ha szeretnéd a barátod és boldog lennél vele, szerintem nem szerettél volna bele...azaz "szerettél volna bele", így idézőjelben egy másik pasiba, aki ráadásul idegen szinte.
Én a helyedben összeismerkednék a másikkal, hátha ez is egy megoldás arra, hogy amilyennek képzelted mégsem olyan és akkor kiábrándulsz, elfelejted. :)
21/L
Ha belegondolsz lehet naponta más nőket dug
vagy hasonlók akkor talán már nem is lennél annyira szerelmes ebbe a valakibe akit nem is ismersz igazán. A barátodat meg ismered.. És szerintem ezt nem teheted a barátoddal, szakítanod kéne vele inkább.. te hogy viselnéd ha ő melletted így foglalkozna egy csajjal? Megérdemelnéd hogy visszakapd. Ha máson jár az eszed ne pocsékold szerencsétlen barátod idejét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!