Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi félénk fiú?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 21:04
31/63 anonim válasza:
mér kérdi mindenki a csillagjegyem ?xD
32/63 A kérdező kommentje:
bika
2010. jan. 19. 23:03
33/63 anonim válasza:
papi ha nem tévedek tőlem kérdezték de sry ha tévedek :) am nyilas vagyok
34/63 anonim válasza:
Tényleg?:D Mindenki ezt kérdezi? Amúgy én is tűz jegy vagyok. :)
35/63 anonim válasza:
hát mostanába meglepően sokan :) mindenki azt mondta h egyértelmü... mintha értenének hozzá xD ...meg állitolag nem jo..én nemtom nemértek hozzá :D
36/63 anonim válasza:
És aki itt van ilyen későn még, annak nincs holnap suli? :D :P Ezt rám is lehetne kérdezni, tudom. :D
37/63 anonim válasza:
de.. elég szomoru hogy van :D későn fekvés aztán reggel elalvás már megszoktam :D
38/63 anonim válasza:
mintha egyre többen olvasnák a kérdést xD
39/63 anonim válasza:
Én is ezért szoktam elaludni órákon. :D :S
Félek, hogy valaki ezeket elolvassa, mert ez már rég nem a kérdésre ad választ, hanem átment GYK msn-be. :D Teljesen ki lett sajátítva. :S :D
40/63 anonim válasza:
Már nem is tudom, hogy ki ír. :D Azt hittem, csak Nyilas van itt. :D Én Lion vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!