Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van manapság ennyi félénk fiú?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 21:04
11/63 A kérdező kommentje:
amúgy a kérdést úgy is kiírhattam volna,Miért van manapság ennyi magányos ember?!
2010. jan. 17. 21:25
12/63 anonim válasza:
Csak az a rossz ebben, hogy a normális, félénkebb lányok járnak rosszul azért, mert vannak nagyszájú csajok, akik elküldik őket. Például én is nagyon visszahúzódó vagyok, de a fiúk meg általában nem mernek kezdeményezni, én viszont nem megyek oda. Szóval a visszahúzódóbb lányok egyedül maradnak. :D 17/L
13/63 anonim válasza:
Szerintem mert félünk egymás visszautasításától, bár női szempontból csak gyanítom, nem tudhatom.
19F
14/63 anonim válasza:
azért mert a nagyszájú ribancok képesek őket nyilvánosan megalázni, vagy lehordani mindennek mások előtt, ami ugye gyorsan terjed.. elég szar érzés amikor a lány kiröhög, hogy "Te akarsz Engem?? Nézz magadra, aztán Rám.. Na, tudod merre van az ajtó.." kellemetlen
15/63 A kérdező kommentje:
ez már velem is előfordult,de azért nem ez a jellemző,azért ameddig megtartják az emberi mivoltukat ,eltudnak barátságosabb hangnemben is utasítani.
2010. jan. 17. 21:41
16/63 anonim válasza:
Igen. Ha egy lány visszautasít, azt ha rosszul esik is, de megértem, nekem sem tetszik minden lány, de hogy néhány miért érzi fontosnak hogy mellé porig alázzon, arra nem tudok rájönni.
17/63 anonim válasza:
alapítsunk egy klubot és ismerjük meg ott egymást :D
18/63 A kérdező kommentje:
én benne vagyok,de tényleg meg kellene csinálni.
2010. jan. 17. 23:02
19/63 anonim válasza:
pontosan...de jo h valaki feltette ezt a kérdést...én is igy vagyok vele hogy eldöntöm magamban h biztos visszautasit aztán kell nekem hogy beégjek?meg nem hiányzik hogy a barátnőivel kibeszéljen meg röhögjön rajtam hogy nézd má beprobálkozott haha..de hogy mi ezen a vicces..."10ből 9en nem szerelmet keresnek csak viszonyt" igy nehéz... félénk csajt találni meg mégnehezebb nem azt mondom h tul félénk legyen de...de legyen félénk meg szeressen legalább annyira mint én őt de kezdek félni hogy ilyen nincs :D
20/63 anonim válasza:
23:16-os, nem tudom, hogy nehéz-e félénk csajt találni, de szerintem én eléggé az vagyok. :D Mindig meglepődöm, amikor rámenős lányokról hallok...:S 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!