Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság ennyi félénk fiú?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 21:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
amúgy a kérdést úgy is kiírhattam volna,Miért van manapság ennyi magányos ember?!
2010. jan. 17. 21:25
 12/63 anonim ***** válasza:
Csak az a rossz ebben, hogy a normális, félénkebb lányok járnak rosszul azért, mert vannak nagyszájú csajok, akik elküldik őket. Például én is nagyon visszahúzódó vagyok, de a fiúk meg általában nem mernek kezdeményezni, én viszont nem megyek oda. Szóval a visszahúzódóbb lányok egyedül maradnak. :D 17/L
2010. jan. 17. 21:27
 13/63 anonim ***** válasza:

Szerintem mert félünk egymás visszautasításától, bár női szempontból csak gyanítom, nem tudhatom.

19F

2010. jan. 17. 21:27
 14/63 anonim ***** válasza:
azért mert a nagyszájú ribancok képesek őket nyilvánosan megalázni, vagy lehordani mindennek mások előtt, ami ugye gyorsan terjed.. elég szar érzés amikor a lány kiröhög, hogy "Te akarsz Engem?? Nézz magadra, aztán Rám.. Na, tudod merre van az ajtó.." kellemetlen
2010. jan. 17. 21:37
 15/63 A kérdező kommentje:
ez már velem is előfordult,de azért nem ez a jellemző,azért ameddig megtartják az emberi mivoltukat ,eltudnak barátságosabb hangnemben is utasítani.
2010. jan. 17. 21:41
 16/63 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ha egy lány visszautasít, azt ha rosszul esik is, de megértem, nekem sem tetszik minden lány, de hogy néhány miért érzi fontosnak hogy mellé porig alázzon, arra nem tudok rájönni.
2010. jan. 17. 21:43
 17/63 anonim ***** válasza:
alapítsunk egy klubot és ismerjük meg ott egymást :D
2010. jan. 17. 22:14
 18/63 A kérdező kommentje:
én benne vagyok,de tényleg meg kellene csinálni.
2010. jan. 17. 23:02
 19/63 anonim ***** válasza:
pontosan...de jo h valaki feltette ezt a kérdést...én is igy vagyok vele hogy eldöntöm magamban h biztos visszautasit aztán kell nekem hogy beégjek?meg nem hiányzik hogy a barátnőivel kibeszéljen meg röhögjön rajtam hogy nézd má beprobálkozott haha..de hogy mi ezen a vicces..."10ből 9en nem szerelmet keresnek csak viszonyt" igy nehéz... félénk csajt találni meg mégnehezebb nem azt mondom h tul félénk legyen de...de legyen félénk meg szeressen legalább annyira mint én őt de kezdek félni hogy ilyen nincs :D
2010. jan. 17. 23:16
 20/63 anonim ***** válasza:
23:16-os, nem tudom, hogy nehéz-e félénk csajt találni, de szerintem én eléggé az vagyok. :D Mindig meglepődöm, amikor rámenős lányokról hallok...:S 17/L
2010. jan. 18. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!