Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarhatja a barátomat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarhatja a barátomat, hogy nagyon vékony vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig mondja, hogy mennyire gyönyörű vagyok, dicsér, de szerintem az alakom nem tetszik neki. 163 cm vagyok és 45-46 kg között szoktam mozogni. Pici a mellem is (70A) és a fenekem is. Az összes eddigi barátnőjén volt mit fogni, nekem meg kétszer körbefogja a csuklómat. Multkor mikor simogatott éreztem, hogy a bordámat fogja, el is vette a kezét egyből. Nem tudok egyszerűen sokat enni, max egy héten egyszer jön rám az evés, de amúgy elvagyok egész nap egy reggeli zsemlével + nap közben 1-2 pufirizzsel. Nem tudok sokat enni, inni viszont sokat szoktam. Szerintetek nagyon zavarhatja ez a barátom? Fenékre edzek lassan fél éve, de nincs nagy változás.
2014. szept. 4. 19:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok aszexuális pszichológus úr.
2014. szept. 4. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt írtam, gasztronómiailag vagy aszexuális, kedves.
2014. szept. 4. 20:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Én 182 cm vagyok és 50-55 kg között mozgok! Eszek egész nap, zsíros kaja, egészségtelen, meki, nassolok és tudod mit érek el vele? Azt, hogyha idegesebb vagyok és kevesebbet eszek egész héten, tehát nem kis mennyiséget, csak kevesebbet, akkor egy hét alatt leadok 5!!! kilót! Utálom magam, csontváz vagyok, egy evőpálcika, szerencsére homokóra alakom van, viszont nekem is a mellméretem csak 70-75B-s, mikor, milyen hangulatban gyártották a melltartót... van fenekem is szerencsére, ha lefogyok is formás :D Szóval egy szép alkat csontvázban :D :D Az én barátom ducibb, de éppen ezt imádom benne, viszont a csuklómat, az egész karomat átéri a kezével, olyan, mint egy száradt fagally az egész karom... Egyébként ha olyan korszak jön rám, vagy az egész napom sietős, akkor képes vagyok egész nap nem enni egy falatot sem és nem is érzem, hogy éhes vagyok :D Viszont annyit eszek, mint egy férfi, de nem hízok :( Azért nincs változás, mert csont és bőr vagy, mint én és nincs, ami izmosodjon! Nekem is így van, először kellene egy kis husit felszedni :D A barátom így szeret, mert szerinte "szupermodell" csajjal jár, akinek nem kell megküzdenie a kilókkal, csak egy a baj, nem érzem így jól magam a bőrömben! Emlékszem régebben egészségügyi problémák miatt szedtem citromixet egy évig és felszedtem 15 kilót! De az nagyon erős gyógyszer és letettem, mert szétroncsolja a májat! Akkor jól éreztem magam :) A szüleim is ilyenek voltak fiatal korukban, ilyen a genetikánk! :)
2014. szept. 4. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Hja én egyébként mindent összeeszek, nem vagyok válogatós, imádom a 'tengeri herkentyűket", kacsa az egyik kedvencem, egészben sült hal, rántva is, így-úgy (horgászom is), gombát is imádom (szoktam gombázni is), én hozom be a családba az újdonságokat, mert meguntam a kirántott húst, de mióta megtanultam főzni, kérek recepteket, kutakodok és ha kell, ha nem, megfőzöm/megsütöm és jó néhány kajában kellemeset csalódtak és még ma is azokat csinálom :) Szóval én még változatosan is eszem :) Mai ELSŐ vacsim: 3 szelet kenyér+májas (erre rákentem az erős Pistát)+hagyma+paradicsom+retek és miközben majszoltam, rápöttyöztem tejfölt majd a tetejére vágtam kovászos ubit! Múltkor ettem tengericuccost és fél liter tejet becsapattam rá! Szalonnás kenyér hagymával, na meg lesütve is finom! Na meg napközben eszek joghurtot és néha édességet is, ma például kaptunk tortát, ma egy szeletet bevágtam! És nem hat, semmi se jó, hisztis a testem!
2014. szept. 4. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a barátodnak pont így tetszel, hiszen te írtad, hogy mindig dicsér. Az sem jelent semmit, hogy eddig teltebb barátnői voltak.

De szerintem elég egészségtelen ez a napi étrend. Próbálj meg naponta többször enni kisebb mennyiségeket: zöldséget, gyümölcsöt, húsféléket, teljes kiőrlésű pékárút, ilyesmit. Nem azt mondom, hogy hízni fogsz, de azért kicsit egészségesebb, mint napi egy zsemle, meg pufirizs.

2014. szept. 4. 21:11
 16/20 anonim ***** válasza:

13-14, majd korral változik, hidd el!

25-28 éves koromig sovány srác voltam, bármit, bármikor, bármennyit ehettem, nem számított. 30 felé elkezdtem tudni hízni, arcra, combra, pocakra :D

2014. szept. 4. 21:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 22 éves vagyok, anyuék is így voltak, ma pedig anya és apa is pocakos, nem durván :)
2014. szept. 4. 22:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen csaj kéne, unom már a sok kövér lányt. :D
2014. szept. 4. 23:51
 19/20 anonim ***** válasza:
A fenékben 3 fő izomcsoport van. Azokat ha megfelelően edzed gyönyörű kerek formás popód lesz. Az hogy nem látszik pillanatnyilag csak anynit jelent, hogy nincs túl sok zsír az izmok között. Na félj, lesz még a te életedben is olyan változás amitől hízni fogsz. Ha meg együtt van veled azóta is akkor mi is a kérdés pontosan? A kajákat akkor fogod megszeretni ha magadnak főzöl. Próbáld ki.
2014. szept. 5. 16:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha te lennél a barátnőm :D Hogy a barátodnak mi tetszik és mi nem? Hát azt csak ő tudja :) kérdezd meg tőle, hogy szerinte rád férne-e egy kis hízás. Kérd ki a véleményét. Finoman, amikor adottak a körülmények, hasonló témák vannak, vagy valami, akkor kérdezz rá finoman, vagy mond el, hogy fel akarsz szedni pár kg-ot. Most neked senki se fogja megmondani a barátodon kívül, hogy mi tetszik neki és mi nem. Ha ilyen voltál eddig is, akkor gondolom nem hiába a barátod...valamiért tetszel neki. Az meg más kérdés, hogy miért volt ezelőtt testesebb barátnője. Lehet alakra pont te tetszel jobban neki és félreértetted a "jeleket".
2014. szept. 5. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!