Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarhatja a barátomat, hogy nagyon vékony vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig mondja, hogy mennyire gyönyörű vagyok, dicsér, de szerintem az alakom nem tetszik neki. 163 cm vagyok és 45-46 kg között szoktam mozogni. Pici a mellem is (70A) és a fenekem is. Az összes eddigi barátnőjén volt mit fogni, nekem meg kétszer körbefogja a csuklómat. Multkor mikor simogatott éreztem, hogy a bordámat fogja, el is vette a kezét egyből. Nem tudok egyszerűen sokat enni, max egy héten egyszer jön rám az evés, de amúgy elvagyok egész nap egy reggeli zsemlével + nap közben 1-2 pufirizzsel. Nem tudok sokat enni, inni viszont sokat szoktam. Szerintetek nagyon zavarhatja ez a barátom? Fenékre edzek lassan fél éve, de nincs nagy változás.
Imádnálak. Nekem áll a f__szom a kis maroks__ggű pöttöm ropi csajoktól.
De nem biztos, hogy pont edzeni kéne rá, az nem gömbölyíti a popsit. Vagy de?
2014. szept. 4. 19:39
4/20 A kérdező kommentje:
Nem ennék mekis kaját soha. Kiskorom óta vékony vagyok, hiába tömtek nem tudtam hízni soha :/ Szervezetemen azon kívül, hogy vashiányos vagyok nincs baj, szedek rá gyógyszert.
2014. szept. 4. 19:41
5/20 anonim válasza:
A zsemlében meg a pufirizsben nincs is semmi, amitől az izmaid fejlődni tudnának. Ha inni sokat szoktál, legalább vmi fehérjeshaket, vagy gyümölcsturmixot csinálj magadnak. Engem nem az zavarna, h sovány vagy, hanem az, h minőségileg ennyire alultáplált.
2014. szept. 4. 19:43
6/20 anonim válasza:
Egyébként meg, ha rátalálsz egy-két jó konyhára (a natúr csirkemellen, a hamburgeren meg a pizzán meg a magyar bevett házikoszton túl), majd megjön a kedved az evésre.
Egy jó olasz tészta a vapianoban, egy jó kis sült kacsamell rukkolával egy tapaszbárban, egy klassz grillezett tintahal vagy rák fokhagymás mángolddal vagy fehérboros-fokhagymás feketekagyló olívaolajos salátával Horvátországban, és máris rajta vagy a kulináris szupersztrádán.
2014. szept. 4. 19:45
7/20 anonim válasza:
A 6-os nem = az 5-össel. :D Viszont 6 = 3.
2014. szept. 4. 19:48
8/20 A kérdező kommentje:
Hamburger,pizza kilőve nem szeretem egyiket sem. Kagylót,rákot,kacsamellet és tintahalat ettem már, nem okozott maradandó élményt egyik sem. Fehérjeshaket minden nap iszom (whey protein)
2014. szept. 4. 19:50
9/20 anonim válasza:
Akkor sajnállak, ezek szerint gasztronómiailag teljesen frigid vagy, illetve aszexuális.
Leld meg az örömöd másban, de sokat vesztesz. A jó evés is szex, csak az ízlelőbimbókkal, kielégülés az agynak. Nálad ez kimarad. De azért eszel, hogy eleget tegyél a létfenntartás minimálparancsának. Azért eszel, hogy működj és tudj mást csinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!