Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le vagyok állva a csajozással, max. Ismerkedek-beszélgetek velük, lehet besokalltam és kell egy kis pihi?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 20:54
21/34 anonim válasza:
Inkább az első azt hiszem, az lesz a jó. :]
22/34 A kérdező kommentje:
na jó,elárulom,hogy mennyi vagyok,az mellett hogy örök fiatalnak tartanak és így is érzem...34 vagyok.
23 vagy?!lehet tévedek?!!
2010. jan. 17. 21:59
23/34 anonim válasza:
22 vagyok. :] Csak egy kicsit tévedtél, de ennyi belefér. :)
Nos, a 34 szerintem pedig tökéletes kor. :]
24/34 A kérdező kommentje:
Tökéletes kor mihez,mire gondolsz?Egyébként(de biztos tudod)minden kornak meg van a maga szépsége...a tiednek is:))
2010. jan. 17. 22:05
25/34 anonim válasza:
Hát én honnan a retkes k*rva életből tudjam?
26/34 anonim válasza:
Igen, igazad van, valóban minden korosztálynak megvan a maga szépsége. :)
Arra értettem, hogy tökéletes kor, mert szerintem a 30-as férfiak már okosabbak, tapasztaltabbak, és a normális nők többsége ilyenre vágyik. :]
27/34 A kérdező kommentje:
Látom megjött az értelmiség is!:))..55%-ban.
2010. jan. 17. 22:10
28/34 A kérdező kommentje:
És ha jól sejtem,akkor te ezek közé sorolod magad,ugye?!:))
Egyébként teljesen igazad van...:))
2010. jan. 17. 22:12
29/34 anonim válasza:
Igen, jól sejted, én is az idősebbeket kedvelem. :)
30/34 A kérdező kommentje:
írok neked privibe:)
2010. jan. 17. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!