Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szextől, de mikor múlik el? Többi lent!
Első vagyok.
Szedsz fogamzásgátlót? mert úgy tudom az hajlamosít a gombára jobban. Egyik lány ismim szedett és kb. ilyen gyakran jött ki neki mint nálad, abbahagyta az antibabát és a gomba is elmúlt vele. Így kb évente 1x jön ki neki.
még mindig én..
ne nézz hülyének, de az is lehet h a szervezeted nagyon le van gyengülve és nem bír megbírkózni a gombával. Ne hagyd abba a gyógyszert, nehogy baba legyen.. Kezdj el szedni vitamint, egy idő után javulnia kell, ha nem, akkor sztem hagyd abba, nehogy rámenjen a kapcsolatod..
Lehet,hogy furcsa lesz,amit mondok,de lehet,hogy már tudat alatt jönnek elő a fájások.Vagyis beteg voltál,szedtél gyógyszert nem használt,aztán megint szedtél másmilyet és az sem stb,közben voltál a pároddal és nyilván a betegség miatt mindig fájt,de lehet,hogy most használni fog a gyógyszer,csak mostanra már annyira benned van,hogy a szex fáj,mint írtad is reflexszerűen összecsukod a lábad,hogy lehet,hogy már ezért érzel fájdalmat.
Nem állítom,hogy nem vagy/voltál beteg,csak arra akarok célozni,hogy egyszer próbáld meg magaddal elhitetni,hogy ez a mostani kúra jó lesz,használni fog és soha többé fájdalom.
A gyógyulásnál már fél siker az akarat.
Ez csak egy verzió,nem biztos,hogy ez az oka.
Figyelj, hogyha ez az orvos nem vizsgál meg rendesen, akkor keress másik nőgyógyászt. Nem feltétlen kell magándokihoz menni, elég egy másik sima nőgyógyász, hátha az jobban tudja a dolgát, és normálisan megvizsgál.
Fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!