Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lennétek együtt azért valakivel, mert egyedül unalmas?
Figyelt kérdés
Szex akkor van amikor akarom, mindig foglalkozik velem valaki, nem unatkozom ilyesmikre gondolok2014. szept. 3. 15:24
11/15 anonim válasza:
Most távkapcsolatban vagyok, baromi keveset találkozunk, ha nagyon szerelmes lennék és együt akarnék lenni valakivel, akkor nekem ez nem lenne elég. Viszont a semminél mégis több. Ha találkozunk van szex, jól elvagyunk, utazgatunk. Az alkalmi kalandokat nem kedvelem, jelenleg ez kényelmes megoldásnak bizonyul.
12/15 anonim válasza:
Erdekes, en sosem unatkozom, ha nem vagyok parkapcsolatban.. De meg ha unalmas is lenne egyedul (amit nem tudok elkepzelni), akkor sem lennek valakivel csak emiatt.
13/15 anonim válasza:
siman, nem csak sex vegett, nem szeretek 1edul fekudni.
14/15 anonim válasza:
Egyedül csak akkor unalma, ha te megad unalmas vagy!
15/15 anonim válasza:
Nem, nem, soha!
Nem használok ki senkit. Akkor és csak akkor kezdek kapcsolatot valakivel, ha úgy istenigazából beleszeretek. Ha még éveket kell erre várnom, akkor éveket fogok várni. Az igazság az, hogy eléggé szeretethiányos vagyok, és megvan a kísértés, de akkor is tartom magam az elhatározásomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!