Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Titeket zavarna ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket zavarna ez a "különbség"?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok. Rólam röviden annyit, hogy hazai viszonylatban elég jól keresek, vezetői posztot töltök be. A munkám ebből kifolyólag elég felelősségteljes, sokat dolgozom.

Magamat ettől függetlenül a magánéletben lazának, türelmesnek és legfőképpen közvetlennek tartom :) És ami a legfontosabb két lábbal a földön járok!

Egyedül élek ( jelenleg nincs párkapcsolatom), fenntartom a házamat és van egy autóm.

A legutóbbi párommal 1 hónapja szakítottunk, a szakításunk oka pedig az volt, hogy én túl "önálló" vagyok. Zavarta, hogy többet keresek nála, és hogy kevés dolog van amiben a segítségére szorulok. Az első amiben ez kiütközött, hogy hozzám költözött és nem hagytam, hogy fizessen a rezsibe. De hiába magyaráztam neki hogy ez az én házam, én költségem, zavarta. Oké, ezt még megértettem volna.

Azt mondta nem érzi magát férfinak mellettem, mert nem vagyok gyámoltalan :)

Most kérdem én, ez tényleg ennyire zavaró lehet egy párkapcsolatban? Ennek ellenére ha elmentünk valahova közösen és fizetni akarta a mozit /éttermet stb. hagytam.

Nem fizettem én az egész nyaralásunkat pl. Szóval ilyen szélsőséges esetek nem voltak, hagytam hogy férfi legyen, egész egyszerűen csak az én dolgaim költségét nem hagytam fizetni.

Volt még pár dolog ami a kapcsolatunk kihüléséhez vezetett, de ez volt a legfőbb dolog.

Egyébként én az a fajta ember vagyok aki szerint nem a pénz, a végzettség vagy a kor határozza meg, hogy ki milyen ember.

2014. szept. 3. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Megismernélek! Írj és beszélgessünk.
2014. szept. 3. 13:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
az egyik Gary Chapman könyvben asszem pont volt egy hasonló példa...hogy nem engedte a férj a feleségének vagy fordítva, hogy tegyen érte bármit is...és ez tudod milyen rossz érzés? az, hogy csak kapsz és nem tudsz visszaadni? annyi bántó ez mint neked az ha ajándékot kapsz...meg kell engedned, hogy a másik is adjon...mert feszíteni fogja az érzés...és ezzel a kapcsolatot tönkreteszed...akkor ne felesbe, de valamit engedj meg, vagy kérj tőle...mondjuk kérd meg vegyen mondjuk kenyeret amikor jön vagy valami...mert tényleg feszítő érzés...
2014. szept. 3. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék, hogy mit vezetsz te, ha ide jársz a GYK-ra tanácsért ? :D Várom az olvasói tippeket :)
2014. szept. 3. 13:18
 14/20 A kérdező kommentje:

Lehet találgatni :) A nyertes jutalmán még gondolkozom! :)

Az emberek beosztása befolyásolja, hogy milyen internetes oldalakat látogatnak szabadidejükben?

Ez valamiféle statisztika?

2014. szept. 3. 13:21
 15/20 anonim ***** válasza:

szituáció csodálkoznál hol ülök bent és közben itt lógok :) és én messze vagyok még a vezető beosztástól :D egy vezető meg főleg azt csinál amit akar :)

ó barkóba :D Microsoft? Apple? Audi? Mercedes? Trabant? iskola? kórház? hivatal? :D

2014. szept. 3. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Valami banki vagy egyéb üzleti tevékenységben? :)
2014. szept. 3. 13:28
 17/20 A kérdező kommentje:

Tényleg ennyire fontos a kérdésem szempontjából, vagy ez csak afféle férfiúi kíváncsiság? :)

Egyébként pénzintézetben!

2014. szept. 3. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:

"Lehet találgatni :) A nyertes jutalmán még gondolkozom! :)"

engem annyira nem érdekel :) de ha kitalálom kapok valamit :D és ha szabadon kérhetek akkor már tudom mit kérek :D mondjuk megtudom venni magamnak, de ha megnyerem akkor azt a pénzt fordíthatom másra :P nem a pénz érdekel hanem a nyerés :D egy kis sikerélmény :P

valamelyik bank? itt van a listán?

[link]

2014. szept. 3. 13:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Rajta van a listán, igen!
2014. szept. 3. 17:16
 20/20 anonim ***** válasza:
ha bemásolom mindet akkor nyertem? :D
2014. szept. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!