Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, kivel élnétek együtt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, kivel élnétek együtt? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Egy olyan sráccal, aki csóró, de fülig szerelmesek vagytok belé vagy egy olyannal, akibe sohasem szeretnétek bele, de milliomos és bármit megvenne nektek, bárhová elutazna veletek?

2014. szept. 2. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első.
2014. szept. 2. 19:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem tudom megérteni, hogy ti fiúk miért gondoljátok azt, hogy az anyagi helyzet a minden. Mondok neked valamit kérdező. A barátom fiatalabb tőlem 3 évvel, egy egyenlőre csóró művész, aki sokszor elvan a saját világában, mert egy zseni. Na ez a titok. Egy zseniális elme és teljesen másként látja a világot, mint én. Imádom, hogy kiegészítjük egymást így. Átlag feletti a keresetem jóval, multimilliomos vagyok és nem a pénz miatt van velem. Azt sem tudta, hogy ki vagyok jó ideig. Nem is mertem vele beszélgetést kezdeményezni először.

Próbálj meg erre gombot varrni.

2014. szept. 3. 09:34
 13/15 A kérdező kommentje:
De azért most már elvan a pénzedből! Szánalmas...erre inkább nem varrok gombot, oké?
2014. szept. 3. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Kicsit melléfogtál. :) Nem élünk együtt, külön lakásban (ő albérletben, én sajátban) vagyunk mindketten, ő 2 lakótársával lakik együtt. Annyi haszna van belőlem, hogy ha van időm, akkor elhívom és kettőnkre főzök. :) Nem kér tőlem soha semmit és ha elmegyünk moziba pl. akkor hagyom, hogy ő fizessen, így könnyebb neki. :)
2014. szept. 3. 23:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Ok! Örülök neki! Még valami?
2014. szept. 4. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!