Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar valaki a pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar valaki a pasija miatt átalakulni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
pl hogyha eddig más stílust képviselt akkor miért változik meg a pasija miatt? 14/L
2010. jan. 17. 16:46
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Mert gyenge.
2010. jan. 17. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert hülye, kis fiatal csitri...
2010. jan. 17. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerelmes és a rózsaszín ködben megfelelési kényszert érez.
2010. jan. 17. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszi,attól több lesz,ha másoknak megfelel.Pedig ezzel önmagát csapja be.
2010. jan. 17. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Főleg az ilyen 13-14-15-16 éves lányoknál van ez a "mindenkinek megfelelni" kényszer.
2010. jan. 17. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
keresi önmagát
2010. jan. 17. 16:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez fordított esetben is előfordulhat, és nemcsak párkapcsolatnál..bármilyen kapcsolatnál..az ember úgymond elfelejti önmagát, úgy hogy észre sem veszi..
2010. jan. 17. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
soha nem változnék meg a pasim miatt.mikor összejöttünk tudta h milyen vagyok.látta h milyen a stílusom,elfogadott olyannak amilyen vagyok.ezek után minek változnék meg???
2010. jan. 17. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:
engem néha felszabadít eza válotzás,lehet gyengének hívni bár ennek épp nem nevezném magam.új pasi új haj szerint akár új pasi új stílus is lehet nem?és hogyan találjon rá önmagára az ember ha berögzül egy adott dologba?Szerintem minél több dolgot meg kell élni és ki kell próbálni ahhoz hogy kiforrt személyiségek lehessünk...és az emberek sokfélesége pont a párkapcsolatban a legszembetűnőbb!És ha alkalmazkodást is tanul az ember közben az meg pláne jó...Sose értettem ezeket a berögzült dolgokat...17/L
2010. jan. 19. 18:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy én ezt soha nem értettem. nehogy már egy pasi határozza meg az ember személyiségét. az embernek van saját személyisége, aminek úgy kell kiforrnia hogy az ember a saját feje után megy nem pedig a pasija feje után!
2010. jan. 19. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!