Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen nem lehet valakinek komolyabb kapcsolata?
Törvényszerű hogy 15-20 év között mindenki bulizni, zülleni akar, meg hónaponta cserélgetni a partnereit?
Tudom hogy az első szerelmek nem tartanak örökké, de létezik olyan fiatal aki komolyan tud venni egy kapcsolatot?
nem törvényszerű...
ismerek olyat akinek barátnője 12 éves volt amikor "összejöttek", kicsit bonyolult szitu...most 14 a lány és nem tűnik úgy, hogy szakítás felé mennének :)
én pl 14 évesen eldöntöttem sok mindent, köztük, hogy életre szóló kapcsolatot akarok...szóval vannak rá példák...
Nem törvényszerű. Egy tini is akarhat komoly kapcsolatot, és úgy is gondolhatja.
Más kérdés hogy egy tinikapcsolat sosem komoly, mert még gyerekek. Másképp élik át a szerelmet.
Ha valaki 20 felett is a tinikori szerelmével van együtt, összeköltöztek, esetleg eljegyzés volt, stb, arra azt mondom hogy komoly kapcsolat. De a járogatás nem komoly kapcsolat, se tizenévesen se később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!