Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett valakinek így kapcsolata?
Mindig mondják, hogy nem szabad elkiabálni, ha alakul valami. Volt már olyan ember, aki az első pillanattól fogva mesélte a barátainak, hogy hogy alakul, egészen az első beszélgetéstől mindent, közben a barátai bíztatták, mindenről tudtak, stb. ?
Sajnos én hiszek benne, pedig hívő ember nem babonás, ezért kérdezem, hátha valakinek volt már így is kapcsolata és akkor elfelejthetem. :) Bár eddig egy kapcsolatom volt, amiről direkt nem beszéltem senkinek és össze is jött. :D A többi nem jött össze. :(
18/L
Persze hogy volt, még mikor "csak" tetszett, meg mikor még "csak" beszélgettünk, találkozgattunk. Egyébként nem voltunk túl jól meg, túl sokat veszekedtünk, így fél év után szakítottunk, de ez már más tészta...
Szóval igen, én az első pillanattól beszéltem róla a barátnőimnek, és lett belőle kapcsolat.
Persze. Nekem is 1 volt pont így.
Minek mesélgessem addig amíg nem biztos...
Én sem szoktam előre elkiabállni a dolgokat.
Hiába adok mindent bele egy kapcsolatba, ha elmondom a haveroknak akkor a közeljövőben vmi balul sül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!