Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi aki nem akar bulizni meg piálni?
Én is közéjük tartozom.
Soha nem értettem az olyanokat, akiknek a buli fontosabb, mint hogy a szerelmükkel legyenek, na meg akiknek menő, hogy részegre isszák magukat.
Én kifejezetten az a fajta vagyok, akit leírtál.
Haverokkal majdnem napi szinten beszélgetünk, biciklizgetünk, néha, de tényleg ritkán 1 sör belefér, de ennyi.
Én, ha lenne egy barátnőm, sose csinálnám ezt vele.
Inkább vele törődnék csak.
18/F
Létezünk, meglepődnél milyen sokan amúgy :D
Én is utálom a bulikat, a zene egyáltalán nem tetszik, meg valahogy nem is tudom élvezni idegen emberek között az egészet, állandóan azon agyalnék, hogy nem lopnak-e el tőlem valamit, meg ilyesmik. Én inkább gépezek, sportolok, tanulok (mivel egyetemre járok), otthonülősebb fajta vagyok. Sokan élből elkönyvelik a hozzám hasonlóakat lúzer antiszoc. kockáknak, csak mert nem vagyunk társfüggőek és nem iszunk, bulizunk, hanem más köt le minket. Szóval nagyon nagyon sok ilyen srác van, de ők azok, akiket általában észre sem vesznek a lányok. 24/F
#11. vagyok.
Írj privit, beszélhetünk.
Magamra ismertem a szavaidban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!