Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki szerelmes belém másfél éve és én is belé! Én egyszer már elutasítottam azért mert más lányoknak (pontosabban egynek) fogta a kezét. Ez engem zavar,mert még el sem kezdtünk járni egy hete sem,és nekem is meg neki is fogja a kezét?!:o ez nekem furcsa volt..(nem vagyok egy féltékeny típus csak olyan hülyén éreztem magam így,ebben a helyzetben) a fiú próbálkozik és tudja,hogy én is viszontszeretem. De félek így belekezdeni a kapcsolatba ( tudom,bután hangzik,hogy emiatt..) Mit tegyek ellen?:S A másik lánynak van barátja és nagyon régóta ismerik egymást! de hát akkor is..:S
2010. jan. 17. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

miért van olyan érzésem hogy ez is tinisztori?

Eként mond meg neki hogyha téged akar, akkor ne taperolja mások pracliját. vagy kérdezd meg hogy neki hogy esne fordított helyzetben.

24/F

2010. jan. 17. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát finomabban is meg lehetett volna fogalmazni de igaza van az előttem szólónak.
2010. jan. 17. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szorri... kijött belőlem a House :D
2010. jan. 17. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Semmi gond:D Igazad van,tinisztori xD És köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!