Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18-19 Eves lanyok ti jarnatok egy 26-27 eves sraccal? Es, igen miert, ha nem akkor miert?
Én nem járnék. Teljesen más életszakaszban vagyunk (jó esetben), én még javában tanulok, és valószínűleg jó sokáig tanulni is fogok, egy 26-27 éves férfi pedig már dolgozik, egzisztenciát alakít ki, ritkább esetben akár már családalapításon gondolkodik. Érettnek tartom magam, de nem ennyire.
19L
Én sem. Nem tudnám megadni, azt amit a srác kér. Fiatal vagyok, az életem a tanulásról, sportról és a bulizásról szól.
Nem az, hogy nem kell egy komoly kapcsolat, de ahogy már írták, az életünk teljesen más körül forog.
18/L
Az utolsónak írnám:
Hagy védekezzek egy kicsit a kanok mellett.
Noh 27 éves vagyok és ffi, mi az hogy nem tudnád megadni ami nekünk kell?
tudod mi kell nekünk? punci és minél nedvesebb annál jobb, ne érts félre nem vagyok az a röptében a legyet is de nem is vagyok az a nagyfater... ugyan úgy megyek bulizni mint ti de már tudok váltani is ha kell egy felelösségteljes szerepre is .... ebben a korban szerintem mép pont az arany középúton vagyok... vagyok annyira fiatal, hogy jól érezzem magam bárhol viszont már nem vagyok annyira fiatal hogy kimondottan nagy fas.zságokba belemenjek aminek nem látom a végét előre.
# 6/9: Akkor válaszolok is.
Pontosan a szexre gondoltam. Akármilyen hihetetlen is sok korombeli még szűz (köztük én is), és el nem tudnám képzelni az , hogy egyből lefekszem egy sráccal. 3-4 hónap biztos kéne míg eljutnék arra a szintre. Ha meg is történik, sokáig nem lesz olyan, mint egy tapasztalt lánnyal (legalább is én nem tudom úgy elképzelni). Erre mondtam, hogy nem könnyű megadni, amit kérnek/tek. És biztosan tudom, hogy a környezetemben többen is így gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!