Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18-19 Eves lanyok ti jarnatok egy 26-27 eves sraccal? Es, igen miert, ha nem akkor miert?

Figyelt kérdés
A kerdes csak elmeleti, nincs valosag alapja!
2014. szept. 1. 16:45
1 2
 1/16 anonim válasza:
Elég baj, ha te nem tudod eldönteni...
2014. szept. 1. 16:48
 2/16 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo te egy birka vagy! Nem tudsz olvasni? A kerdes elmeleti, nincs valosag alapja! Ha nem tudsz valaszolni a kerdesekre akkor ne irj inkabb!
2014. szept. 1. 16:52
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Én nem járnék. Teljesen más életszakaszban vagyunk (jó esetben), én még javában tanulok, és valószínűleg jó sokáig tanulni is fogok, egy 26-27 éves férfi pedig már dolgozik, egzisztenciát alakít ki, ritkább esetben akár már családalapításon gondolkodik. Érettnek tartom magam, de nem ennyire.

19L

2014. szept. 1. 17:13
 4/16 A kérdező kommentje:
19 L koszonom a vaszod! :)
2014. szept. 1. 17:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Én sem. Nem tudnám megadni, azt amit a srác kér. Fiatal vagyok, az életem a tanulásról, sportról és a bulizásról szól.

Nem az, hogy nem kell egy komoly kapcsolat, de ahogy már írták, az életünk teljesen más körül forog.

18/L

2014. szept. 1. 17:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Az utolsónak írnám:

Hagy védekezzek egy kicsit a kanok mellett.

Noh 27 éves vagyok és ffi, mi az hogy nem tudnád megadni ami nekünk kell?

tudod mi kell nekünk? punci és minél nedvesebb annál jobb, ne érts félre nem vagyok az a röptében a legyet is de nem is vagyok az a nagyfater... ugyan úgy megyek bulizni mint ti de már tudok váltani is ha kell egy felelösségteljes szerepre is .... ebben a korban szerintem mép pont az arany középúton vagyok... vagyok annyira fiatal, hogy jól érezzem magam bárhol viszont már nem vagyok annyira fiatal hogy kimondottan nagy fas.zságokba belemenjek aminek nem látom a végét előre.

2014. szept. 1. 18:05
 7/16 A kérdező kommentje:
Amugy en is 26,5 eves vagyok! Minden penteken, szombaton bulizok de sokszor hetkoznap is. Pl letszamleepites volt nalunk es 3 hetig nem. dolgoztam, na ezt azt idot vegig buliztam, igen be voltam rugva! Most lanyok ti azt hiszitek, hogy oregek vagyunk, hozzatok kepest igen! Amugy jelenleg en sem akarok csaladot, gyereket, ugy gondolom, hogy raerek ezzel. Az, hogy dolgozok es nem iskolaba jarok az nem oszt nem szoroz szerintem. Van penzem eleg es nem szuleimet huzom le vagy nem 5-10 ezer ft-os zsebpenzt kell beosztanom vagy nem suli mellett kell diakmunkaznom. Tehat valoszinuleg nekem sokkal jobb mert munka utan szabadfoglalkozok vagy alszok. :) De a kerdes nem valos, csak szimpla kivancsisag volt az egesz es koszonom a valaszokat lanyok es neked 27 eves fa.szi kulonoskeeppen kosz! :D
2014. szept. 1. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
én járnék, de a 27 a legfelső határ nálam. nekem nem feltétlen a kor számít, sokkal inkább a személyiség és a külső, szóval teljesen oké. általában inkább a 22-23 éveseknek jövök be, de én is inkább 20nak tűnök mind külsőben,mind személyiségben. amúgy is, a férfiak érzelmileg 6 évvel le vannak maradva a saját koruktól :D
2014. szept. 1. 18:37
 9/16 anonim ***** válasza:
bocs, #8-as voltam, ez lemaradt: 18L
2014. szept. 1. 18:38
 10/16 anonim ***** válasza:

# 6/9: Akkor válaszolok is.

Pontosan a szexre gondoltam. Akármilyen hihetetlen is sok korombeli még szűz (köztük én is), és el nem tudnám képzelni az , hogy egyből lefekszem egy sráccal. 3-4 hónap biztos kéne míg eljutnék arra a szintre. Ha meg is történik, sokáig nem lesz olyan, mint egy tapasztalt lánnyal (legalább is én nem tudom úgy elképzelni). Erre mondtam, hogy nem könnyű megadni, amit kérnek/tek. És biztosan tudom, hogy a környezetemben többen is így gondolják.

2014. szept. 1. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!