Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok rólam, járnátok egy olyan sráccal mint én?
igen, pont az ilyen fiúkat szeretem
kicsit fiatal vagy hozzám, de a 15-17éves lányok körében is biztosan van olyan akinek bejönnél :)
19L
A fentebb írottak alapján igen, persze ez nem garantált, hisz a személyiség és a beszélőke sem mindegy.
Engem a motorozással, haveros horgászással és kertben üléssel már megfogtál.. De a "néha egy könyvet is elolvasok" kicsit rombolja az illúziót..
"néha egy könyvet is elolvasok" " max vizipipázni"
Így már kizártnak tartom.
Bár amúgy is öreg vagyok hozzád, meg foglalt is, de ha a te korosztályodhoz tartoznék, fenti okok miatt NEM jönnék veled össze.
Nem szeretem mmikor egy ilyen 19 éves csaj leszólja a 17 éves fiút, aki érettebb a korosztályánál.
A kérdezővel nincs semmi baj, én is rendelkezek ezekkel a tulajdonságokkal, csak én továbbfejlesztettem magamat, politikával meg törivel, rajzolással és szövegírással.
Kérdező, nincs veled semmi baj, csak így tovább, maradj a sportnál! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!