Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Elbírnátok engem könnyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elbírnátok engem könnyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves, 163cm, 60 kg vagyok. Bár egyáltalán nem vagyok kövér, mégis ennyi vagyok, mert rengeteget sportolok(edzőterem, kézilabda, futás). A testemmel teljes mértékben megvagyok elégedve, szép kidolgozott. Viszont az a probléma, hogy van egy barátom, aki 65-70kg, és állandóan próbálkozik, hogy felemel, vagy, hogy üljek az ölébe, de sosem engedem, mert szégyellem, hogy 60kg vagyok, és félek, hogy nem bír el, vagy ha el is bír nagyon nehezére esik. Ez elég ciki lenne:S Mi a véleményetek? engedjem neki nyugodtan? Ti ennyi súlyt elbírnátok? A válaszokat előre is köszönöm!
2010. jan. 17. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én csak annyival próbálkozok meg, hogy: Én, mint fiú, szeretem, ha az ölembe ül a barátnőm, átkarol és mosolyog. Ha ez megvan, nem érdekel semmi más. Egyébként nem vagy kövér, szerintem ne félj.
2010. jan. 17. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

=)

Ha a barátod nem egy gyenge gyerek, akkor könnyedén elbír. Szóval csak nyugodtan ülj az ölébe vagy ugorj a karjába. :D

2010. jan. 17. 14:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
haa barátod 65-70 kilo, akkor nem éppen egy izomember... egyszer tedd próbára, de figyelj hogy ne égjen be. aztán az ott tapasztaltak szerint már tudni fogod hogy engedd vagy se.
2010. jan. 17. 14:37
 4/13 anonim válasza:
Én el, de én 100 kg és 190 centi vagyok :) A 60 kilós lány nem nagy!
2010. jan. 17. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

én még dobálnálak is ki a kéményen, de tényleg nem vagy nagy tudtad hogy a bébi elefánt 2 mázsa? na ehhez igazodj!Bébielefántok Blogja

No, mi újság vajdaur? - visszapillantás 2009-re

2010. január 9.

1 komment

Mivel a blogon napvilágot látott néhány ember elmúlt évi statisztikája (és mert ezeket meglehetősen izgalmasnak találtam), ezért gondoltam én is felelevenítem a múlt év nagy pillanatait. Sajátosan persze kizárólag csak magamra gondolva az én nekem a szemszögemből, belöl, onnan.

2008 végén egy melankolikus túrán egy röpke, (remélhetőleg) átmeneti elmebajtól szenvedve felvetődött az ötlet, hogy a 2009-es UB-t párba fussuk végig. Ebből baj még nem lett volna, de komolyan is vettük. És bár a vége felé már-már úgy tűnt mégiscsak hárman futjuk, de ez elmúlt, így maradt az eredeti terv.

Ezért a 2009-es éven nagyjából az UB jegyében telt. Így egy epikus tördeléssel számolva, felkészülés, teljesítés, utózöngék részre osztva az évet. No, de ne szaladjunk! Pláne elébe a dolgoknak.

Mire kicseperedett a tavasz első kis szöszke virága, egész jó kis formában voltam. Legalább is túl az alapozásokon. Mivel tudtam, hogy hosszú távon gyakran eléhezem, ezért az UB felkészülési szakaszában a hosszú futásokat részesítettem előnybe. Inkább sokat, de lassan. "Lassan jár, az a biztos, abból baj nem lehet, jön még másik busz, neeem hallod, neee szaladj máá!" - jelmondattal.

Így azt vettem a fejembe, hogy futó képességeimet 30 km-es túrák futásával csiszolgatom. Ennek köszönhetően jópár teljesítménytúrán vettem részt az év első szakaszában.

(Nevekkel bajba leszek, ha Maci akarja, majd kiegészíti.)

Volt Nógrádban egy túra, ami nagyon tetszett. Csuda szép arra a környék. Talán köszönhető ez annak, hogy nem túl könnyű oda eljutni, mert az aszfalt utak jobbára csak traktorral járhatók. De mi elmentünk jó volt. Félúton volt fánk is, de sajnos nem ehettem belőle, mert a futás közben ellenjavalt. Viszont órákkal hamarabb beértem, mint a többiek és vagy egy fél délutánt unatkoztam emiatt.

Aztán emlékezetes volt még egy Kőszegi hegység beni túra, ahol alaposan félrementem, de ezt ott durva szintekkel is bünteti a távon felül a domborzat. A végére úgy elfáradtam, alig értem be előbb, mint a gyalogos csapatunk.

Aztán ott volt még egy jól futható túra az Őrségben

2010. jan. 17. 14:39
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindekinek! De te utolsó hozzászóló..téged nem értelek, végig olvastam ezt a hosszú zagyvaságot, de nem értem mire akartál kilyukadni, ezzel mit akartál mondani? :-O
2010. jan. 17. 15:33
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! De te utolsó hozzászóló..téged nem értelek, végig olvastam ezt a hosszú zagyvaságot, de nem értem mire akartál kilyukadni, ezzel mit akartál mondani? :-O
2010. jan. 17. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
én olyan 70kg körül vagyok, de elbírnálak simán. nem kell, hogy izmos legyen, elég ha szálkás, akkor biztos elbír. (hozzá kell tenni, hogy én thai-boxolok mellé)
2010. jan. 17. 15:35
 9/13 kolosszus22 ***** válasza:

El, könnyedén, 60kg-ot még a fejem fölé is simán kiemelek.

23/F

2010. jan. 17. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
szia én lány vok, de nekem ritkán ugyan de az ölembe szokott ülni a barátom aki 83 kilo:):) és elbirom pedig 57 kilo vagyok és nem egy izmos csaj. Úgyhogy a te barátod se fog belerokkanni nyugi. Pasiból van ugyhogy illik téged elbírnia:)
2010. jan. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!