Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj az, ha beszélgetek más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha beszélgetek más hímnemű emberekkel, akik esetleg néha dicsének is úgy, hogy van barátom?

Figyelt kérdés
Nem gondolnám, hogy teljesen el kellene zárkóznom a külvilágtól azért, mert van barátom. Nagyon szeretjük egymást, és semmi nem állhat közénk. Soha nem voltam egy nagy barátnőzős típus, most sincsen egyetlen barátnőm sem. Viszont nagyon sok helyen hallom/olvasom azt, hogy ha egy nő úgy, hogy van párja, mert beszélni egy másik pasival, aki esetleg még meg is dicséri, hogy milyen csinos, vagy utal rá, hogy a lány párja milyen szerencsés, hogy ilyen barátnője van stb, akkor azt a lányt rögtön k_rvának titulálják. Ez miért van? Ha a lány hűséges, miért baj az, ha fogadja-, és jól is esnek neki a bókok?
2014. szept. 1. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok..Mert az én barátomnak,ha emliteném is,hogy valaki megdicsérte a kinézetem,felrobbana a féltékenységtől -.-
2014. szept. 1. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen emberek irigyek és primitívek.
2014. szept. 1. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Én meg el lettem mondva minden idegbeteg féltékenynek, amikor kiderült, hogy a párom egyik munkatársnője igencsak ajánlkozott a páromnak olyan szövegekkel is, hogy tudja, hogy együtt vagyunk, nem is szeretne minket szétválasztani, csak néha jó lenne összejárni dugni ... És hosszú idő után tudtam csak meg, nem esett jól, de túlléptem rajta.

Viszont attól, hogy valaki bókol nekem a párom háta mögött, már rögtön k_rvaság a gyk-sok szerint is, meg sok embertől hallottam már, és nem értem, hogy ezt most akkor miért? Fordítva simán lehet, így nem?

2014. szept. 1. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak a betegesen féltékeny, bizalmatlan, önbizalom hiányos embereknek jelent ez problémát.

Van 2 pasi barátom, meg egy férjem is. Az egyik baráttal korábban volt szexuális kapcsolatom, néhány alkalom erejéig, de párkapcsolatba nem akartunk belemenni (nem illettünk volna úgy össze). Ez a pasi, ha beszélünk, szokott dicsérni, bókolni, néha nosztalgiázni stb...mindig is bejöttem neki.

A másik pasi csak és kizárólag barát volt mindig.

A férjem mindkét barátról tud, de mivel megbízik bennem, megbízik a saját férfiasságában, hogy nem cserélem le másra, ezért nem egy betegesen féltékeny vadállat:). Tudja hogy hűséges vagyok és kész. Tehát nem zavarja egyik barát sem.

2014. szept. 1. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!