Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az h amikor neten beszélgetek emberekkel, azt mondják szép vagyok, de élőbe senki nem mond ilyet?
Pedig nem photoshoppolom a képeimet se :O és fotogén meg tutira nem vagyok. veletek is így van?
15L
Ezt neked kéne tudnod...
de itt van pár lehetőség:
- fotogén vagy.
- rossz minőségű fotókat teszel fel, amin semmi sem látszik.
- a képeiden pózolsz, kacsaszájad van, és menő rucikban vagy, míg élőben sokkal gátlásosabb vagy.
- neten könnyebb hazudni mint élőben.
- élőben nem szokták mondogatni hogy húdeszép vagy, csak ha tényleg annyira szép vagy, hogy azt külön meg kell említeni.
képen hozzá jön a fantázia :D meg tényleg könnyebben bókol az ember a neten... rossz szokás. Viszont most már kíváncsi vagyok kinek van igaza, küldesz képet? :D
17/f
Ja igen, küldj képet!
Amúgy azért lehet, mert a sok láma nem tud képről helyesen ítélni.
Velem is így van.:) Szerintem normális..igazuk van az előttem szólóknak: képeknél könnyű bókolni, viszont élőben..khmm..:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!