Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az osztálytársi kapcsolatok nem tartósak?
Én soha nem tudtam volna oszt.társsal jrni. Szerintem sem jó. De van több olyan ismerősöm is, akik elsőben összejöttek, és azóta is együtt vannak. (1,5 éve végeztem). Akárhogy is nézzük,az 5,5 év. Szóval ez egyénfüggő. Amúgy az én barátom is oszt.társ volt gimiben, de csak szalagavató után jöttünk össze. Ennek már másfél éve.
21/L
Kettős érzést vált ki belőlem ez a kérdés.Mindig azt hittem,hogy nem lehet tartós,mert állandóan együtt vannak megunják egymást stb.
De keresztszüleim középiskolában ismerték meg egymást és majdnem 15évig voltak együtt:) Nem megszokásból!Tényleg szerették egymást,csak jött pár konfliktus és vége lett a kapcsolatnak.
Szóval,ha tényleg szeretik egymást akkor lehet tartós:)
15/L
én is jártam osztársakkal, kétszer is volt ilyen, mindkettőt megbántam. az elsővel én szakítottam 7 hónap után, sok-sok konfliktus után, és aztán nem volt túl pozitív dolog nézni ahogy miattam szenved, hallgatni a pletykákat hogy mekkora köcsög vagyok stb... de azóta egyik legjobb barátom. második emberke már nem ilyen pozitív, nagyon szerettem őt, fél évig voltunk csak sajnos együtt, a végefelé elveszítettem vele a szüzességemet, aztán ő kidobott. az első néhány hónapban volt a legrosszabb, naponta látni őt, előttem ült...ő volt életem legnagyobb hibája asszem, szóval... azután megfogadtam, hogy ilyet többet sohasem, és majd egy jó idő múlva megtaláltam azt, akit szerintem mindig is kerestem, és a lényeg, hogy még távolról sem vagyunk osztálytársak. :))
lényeg h egy életre megtanultam, hogy "házi nyúlra nem lövünk"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!