Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire taszít titeket, ha egy fiú pattanásos? Járnátok vele?
17 éves leszek és kb2,3 éve küzdök pattanásokkal, ami aztán szépen kihatott az önbecsülésemre... Túl vagyok már kozmetikuson, különböző szappanon, krémeken, de semmit sem használnak.
Nem a legdurvább eset, de épp elég hogy szarul érezzem magam miatta. Hátamon, arcomon, mellkasomon vannak.
Tehát a kérdés az, ha megláttok egy ilyen fiút akkor már nem is jöhet szóba? Még akkor sem, ha ezt leszámítva bejön nektek?
manna kámforos szappan - 4 évig szenvedtem az arcbőrömmel, csak ez segített, ha gondolod próbáld ki, nem drága és nem veszítesz vele semmit.
de hogy válaszoljak a kérdésedre. engem nem zavar, sőt, exemnek állandóan ki is nyomkodtam, tuti kettyós vagyok :D ne legyenek ezért gátlásaid, ettől nem vagy kevesebb :)
Én szerettem már bele nagyon pattanásos fiúba. 20 éves volt, az arca, nyaka, háta, feneke, combja csupa pattanás, de engem nem zavart. Őt szegényt annál inkább.
Tehát ha valakinek bejössz, azt nem fogja lekoptatni hogy pattanásaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!