Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányok vagy Fiúk találnak maguknak párt?
Én csúnya vagyok, mégis találtam párt, akit nagyon helyesnek, vonzónak tartok. Házasok vagyunk már pár éve.
Relatív, kinek mi a szép és mi a csúnya. Nekem mondák már ezt is, azt is. Viszont a csúnyaság többször merült fel. Ez van. Sajna nem lehettem ott, amikor a szépséget osztogatták:(
Tapasztalatból mondom neked, ez életkortól függ. Az általános iskolában kizárólag a szépeknek van esélyük fiúk közt is, lányok közt is, annyi csak a különbség, hogy a fiú nemcsak szép muszáj legyen, de erős is, hangadó is, azaz „vezérhím”. Persze vezérhím csak egy lehet, de minél vezérebb, annál több csaj bukik rá.
Nagyjából 20 év kor körül már az van, hogy a csajok közül még mindg csak a szépek kellenek mindenkinek, a fiúk közül azonban az, aki kinéz valahogy, de már nem muszáj se gyönyörűnek lennie, se hangadónak, mert tökmindegy csak sok pénze legyen. Ez megy a fiúknál legalább 40 éves korig, addig a nők csak a pénzt nézik a fiúkban.
Ha a nő olyan 30 év körüli lesz, akkor már van esélye akkor is ha nem nagyon szép, mert aki pasi addig nem kötötte le magát valami bombázó mellé, az már beéri kevésbé széppel, s kezdi észrevenni azt is ha a nő nagyon kedves, meg az se árt ha van valamennyi esze is. Szóval akkor már egy nőnek van esélye viszonylag jó pasit szerezni holmi „belső értékeivel” is.
Ha aztán a 45 fölötti nőket nézzük, ott már teljesen mindegy, szép-e vagy csúnya, mert a viszonylag szép se nagyon akad párra, még a csúnyább férfiak közül se, ugyanis abban a korosztályban már (minél idősebbekről van szó annál inkább) több a nő mint a férfi, ráadásul addigra a férfiak vagy megszokták hogy nincs nejük, vagy volt nekik de megözvegyültek vagy elváltak, és nem akarnak már házasodni mert már nem kínozza őket a fertelmesnagy hímdagadás annyira, s rájöttek arra is hogy a házasság nagy kötöttségekkel jár. Abban a korban tehát már egy szép nőnek is mákja van ha egy akármiféle pasit is sikerül találnia, a pasiknak viszont kánaán, mert több tucat nőből válogathat mindegyikük ha mégis házasodni akarna, olyanokból is akik akár 10 évvel fiatalabbak nála. És teljesen mindegy hogy milyen pasi, mindegy hogyan néz ki, milyen gazdag, épp csak ne legyen nyilvánvalóan nyomorék, feltűnően iszákos vagy kábszeres.
Nagyon érdekes a kérdés, és ahogy belegondolok, a csúnya lányoknak, akiket ismertem, nagyobb sikerük volt a párkapcsolatoknál, mint a szépeknek. Némelyek olyan hatalmas önbizalommal rendelkeztek, hogy lehengerlő modorukkal bárkit be tudtak hálózni. Ismertem egy nagyon helyes barna hajú, kék szemű, nagyon csinos fiút, aki bátortalan, visszahúzódó legényke volt, és akit úgy behálózott egy kifejezetten ronda, nagypofájú, dagadt nő, hogy szegény szóhoz se tudott jutni. A nő meg ráadásul még ki is pellengérezte a férjét, hogy az milyen mulya, meg ott aztán ő parancsol ám, meg ha nem úgy csinálja a dolgokat, ahogy ő szeretné, akkor este nem kap semmit. A kis kertvárosi lakosok mind ismerték egymást, és csak néztek nagyot, hogy ez a nő egyáltalán hogy került oda, és ha már odakerült, akkor ki adott alá ekkora lovat?
Jómagam hozzásegítettem egy-két nem túl szép barátnőmet a férjhez menéshez, és nekik sokkal jobban sikerült a házasságuk, mint nekem. Azt is mondhatnám, hogy nekik sikerült, nekem meg nem.
Szóval mindenkinek van esélye, mert mindenkiben van valami, ami vonzó lehet a másik fél számára.
Természetesen amiket írtam, csak általános tendenciák, ami alól valóban akadhat számos kivétel, ezt magam is készségesen elismerem. Én magam is találkoztam efféle kivételekkel, és nem is kell hogy a fiú mulya legyen ehhez. 25 éves korom környékén a vonaton találkoztam egyik régi általános iskolás osztálytársammal. Az a srác akkoriban az iskola réme volt, verekedős, nagypofájú, vagány, s persze irtó rossz tanuló. De meglehetősen széparcú! Buktak rá a legjobb csajok, tényleg. Ő meg élvezte is velük az életet...
Na most a vonaton azt hittem a szemem káprázik: ott ült velem szemben, de addig még velem se mert beszélni egy szót is amíg meg nem kérdezte a mellette ülő csajt, hogy „drágám, nem zavar téged ha beszélgetek a Zolival?” (velem). Ez a csaj pedig olyan volt ám, hogy ha nem is kifejezetten ronda, de legalábbis teljesen jelentéktelen külsejű. Ha eldobsz egy féltéglát, 999 ezrelékben tuti olyan csajt találsz vele fejen, aki nála messze csinosabb. És nemcsak az arca, de olyan deszkalapos volt hogy félő, ha valaki megsimogatja, szálka megy a kezébe... De a barátom akkora figyelemmel csüngött rajta hogy azt le se lehet írni! Holott a csaj alig szólalt meg. De amikor a haver hozzám szólt, mindig rá pislogott hogy lesse, amit épp NEKEM mond, tetszik-e a csajnak... És ismétlem ez nem ám egy mulya srác volt, hanem igazi vagány, verekedős, meg nőfaló, sőt kisebb stiklijei voltak addigra már a rendőrséggel is...
Mégis, ha valakiről mondható hogy teljesen egy nő rabszolgája lett, hát rá igaz!
Szóval igen, akadnak kivételek. De egy életet nem lehet arra tervezni, hogy „oké, csúnya vagyok, de én leszek a kivétel”. Lottóötös is akad majdnem minden fél évben, de az is kivétel, nem az a jellemző. Rengetegen élnek a Földön, emiatt akad köztük szépszámú kivétel. Százalékosan azonban csak a lakosság elenyésző töredékét teszik ki.
Mennyi válasz, köszönöm mindegyikőtöknek, kivételesen azoknak, akik ilyen hosszú válaszokat írtak :) Mindegyik hasznos. Én nem Magyarországi vagyok, egy szomszéd országból származó magyar anyanyelvű lány.
És igen, általános iskolában, de még gimiben is mindenki a szép arcú jó alakú lányokat keresi. Az alakomat mindenki dicséri, bár eléggé vékonyka vagyok. A fejem az ami eléggé ocsmány, ezért félek bárkinek is a szemébe nézni, félek attól, hogy kinevetnek. Sokszor tör rám az, hogy én csúnya vagyok és soha semmilyen fiú nem fog velem szóba állni. Oké, nem mondom azt, hogy nem próbálkoznak, de mind olyanok, akikkel nem vagyunk egy hullámhosszon, nem találunk közös témát, egész nap csak hallgatunk, és csak azért nem fogok járni valakivel, hogy legyen meg a neve, mert ennek értelmét nem látom. Önbizalmam semmi, mivel ovitól egyfolytában csúfoltak a ronda fejem miatt. De viszont aki előtt meg nyílok avval teljesen jól el vagyok, mindenen tudok nevetni, humoros vagyok. Sokan mondták azt is, hogy kedves vagyok, de mit érek a kedvességemmel, ha mindenki a kinézetem alapján ítél meg? Talán el kellene költöznöm én is egy másik országba, ott lehet értékelnének engem is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!