Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 éves lányhoz idős egy 17 éves fiú? Mit tegyek h belémszeressen?
ja még annyit... nekem a 13 évesek nagyon kicsik... még haverkodni se lehet velük, teljesen más a felfogásuk, gondolkodásuk... Szerintem te se járnál egy 10 évessel.
17/L
Nézd, személyes véleményem szerint ebben a korban ez a kórkülönbség még óriási, de ha úgy érzed, hogy szereted, és ő is azt mondta, hogy el tudná veled képzelni (csak bárcsak lennél 1-2 évvel idősebb), akkor azt mondom, a szerelemben nincsenek akadályok.
Mond el neki ezt, próbálj meg éretten viselkedni előtte (persze ne szállj el nagyon, úgy értem ne vidd túlzásba, mindig csak magadat add), ha pedig még mindig ugyanazt hajtogatja, akkor szerintem ne erőltesd. Néha a szerelem kegyetlen tud lenni, sajnálom. Bárcsak kevesebb lenne a kórkülönbség köztetek. De ne csüggedj, türelem rózsát terem. Talán egy év múlva sikerül, de az is lehet, hogy mást talál a szíved.
Sok sikert!
Dehogy, nem rosszindulatból írtam. Csak ha jobban belegondolsz szerintem te is rájössz, hogy még teljesen máshogy gondolkodtok... Mások az igényeitek, elképzeléseitek... ez a 4 év mondjuk 2-3 év múlva már egyáltalán nem lesz rossz. De ha akarod próbálkozhatsz még. Lehet hogy én tévedek.
első,második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!