Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha a barátnőtök sokszor elmesélni, hogy miket álmodik?
Már 3 éve együtt vagyok a barátommal, még nem élünk együtt, viszont sokszor alszunk egymásnál. Reggel legtöbbször előbb kel fel, mint én, kimegy kávézni stb, aztán arra szoktam felébredni, ahogy újra visszafekszik mellém. Ez után még frissel felébredve az álmomból el szoktam mesélni, ha valami érdekeset álmodtam. Ez sokszor előfordul. Eddig nem gondoltam, hogy ez zavarná őt, viszont egyre több ismerősömtől hallom azt, hogy mennyire idegesíti őket, ha mindig meg kell hallgatniuk, hogy a barátnőjük mit álmodott..
Szóval titeket zavar? Vagy zavarna?
Köszönöm:)
amúgy ő F23 én L19
Valahol olvastam egy mondást, így hangzott: "Mások álmainál csak mások problémái az unalmasabbak".
Habár ez nem tűnik igaznak, hiszen ez az oldal pont mások problémáiról szól, és igen népszerű. :)
Az én párom szereti ha elmondom mit álmodtam, szokta is kérdezni ha nem mondom magamtól.
Egy-két mondatban elmondom és annyi, nem húzom tovább. Van amit nem is lenne èrdemes, pl mikor azt álmodtam, hogy az öcsém kiverte magának a kézfertõtlenítõ gélemmel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!