Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Nagyon szerelmes vagyok a volt csajomba
3 éve jöttünk össze ő akkor volt 15 én 17 nagyon szerettük egymást az utolsó félévben viszont nagyon bunkó voltam vele:( de Ő mindig megbocsájtott mert szeretett és én is őt de nem mutattam ki.nyáron szakított velem és másnap részegen mindennek lehordtam.azóta hallani se akar rólam.néha beszélünk de nem olyan mint rég.már mást szeret:( de én Őt akarom!!miért van az hogy csak akkor jövünk rá arra hogy valaki milyen fontos nekünkamikor elveszítettük?
20/F
és miért voltál vele olyan? miért szakítottatok?
mintha rólam írnád XD
nem tudom néha idegesített hogy mindig megkérdezte mibajom. azért mert elege lett belőlem:(
hogy hívnak hány éves vagy?
mit tegyyek hogy újra járjon velem?
18 vok a nevem nem mondom meg:))
ha már mást szeret nem hiszem h újra vissza menne hozzád
Ha ennyire hiányzik,akkor mondd meg neki,hogy szereted..
Vagy keress valaki mást,és próbáld meg elfelejteni :)
És az elsők vagytok egymásnak? Csak mert ,ha igen, akkor ne kövesd el azt a hibát amit én követtem el barátnőmmel. Mi is ennyi idősek voltunk,mint ti kb.
Ígértem neki mindent, ez ment 3 hétig, és egyikünk se változott. Nekem is csak azért kellet mert már megszoktam és hiányzott, de az érzés már rég elmúl. Hiba volt részemről újrakezdeni,mert rosszabb lett ,mint előtte. TŰLÉLED, Engedd el, aztán majd a sors úgy is eldönt mindent. Főleg ,ha már van valakije. Fáj, de hibájából tanul az ember.
nem.ő a 3. barátnőm volt.én viszont az első igazi szerelme. előttem járt egy fiúval 1 hónapig de akkor még kisebb volt
szóval nekem Ő az igazi.és ez nem az a megszokás,mikor otthagyott utána jöttem rá h mennyire is szeretem.nem tudom elengedni nem vagyok képes rá:( de nem szeret :( és sokszor meg is mondja.. olyan mintha élvezné h fájdalmat okoz.amit megérdemlek de hiába én csak Őt akarom és bármit megtennék érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!