Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi aki komoly kapcsolatra vágyik egyáltalán?
Figyelt kérdés
Én még eddig csak komolytalanokkal találkoztam, és ezek után nehéz elhinnem hogy egy férfi akarhat valami komolyabbat. Az ismerősi körömben is a férfiak általában megcsalják a párjukat, vagy fordítva. Létezik egyáltalán olyan férfi akire illenek ezek a tulajdonságok? Kedves, őszinte, humoros, hűséges, tisztel, megbecsül, okos, elfogad úgy ahogy vagyok?2014. aug. 30. 08:27
11/16 anonim válasza:
Én 25F vagyok és 22 alatt nem nagyon láttam még olyan lányt aki tényleg komolyan gondolja :) Most is egy ilyet keresnék, de nehézkes.
12/16 anonim válasza:
10-esnek igaza van. Az is már nagyon gáz, ha a srác szinte az elején megkérdi a súlyodat, mert 1. nagyon udvariatlan, 2. az esetek 99%-ban ő egy nagyon vékony srác, s emiatt komplexusai vannak, amelyek akkor sem múlnak majd el, ha jártok és érezteted vele, hogy minden rendben. Ezekkel sem érdemes kezdeni.
13/16 anonim válasza:
Létezik ilyen, nem is egy, csak folyton keresztül néztek rajtuk :( Ne csak a hangos, nagypofájú, mindíg nekem van igazam, divatos, okostelefonra izguló gyerekeket keresd csak. Azok közt is megjegyzem van normális, csak nem szívesen mutogatja azt az énjét. Adjatok másoknak is esélyt.
14/16 LazyJones válasza:
Persze, én épp ilyen vagyok! Csak mellette csóró, depressziós, dagadt ééééés proli. De amúgy minden más stimmel!
15/16 anonim válasza:
Hajrá Jony, én drukkolok neked !:)
16/16 anonim válasza:
Ha nem hiszel benne, akkor nem is fogsz találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!