Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizni ment, megígérte hogy este felhív, nem hívott, elfelejtette. Nagy bűn?
Nekem rosszul esik hogy ezek szerint egész este eszébe se jutottam. Szerintetek előfordul vagy jogos ha kiakadok?
21/L, 1 éve együtt
Biztos ivott egy kicsit és a haverokkal jól szórakozott. Ha egyedül ment el, nélküled, akkor kellett neki egy kis kikapcsolódás.
Miért várod el tőle, hogy beszéljen veled? Adj egy kis kimenőt neki. Használd ki te is a dolgot, tégy olyat, amit vele nem lehetne! Majd holnap beszéltek.
Nem nagy bűn.
Én is szeretem a párom, még is sokszor elfelejtem felhívni.
Lehet hogy nagyon jól érzi magár és épp (nem kell megsértődni) nem hiányzol neki.
Vagy jó a hangulat, eszébe jutottál ugyan, de nincs lehetősége csendben telefonálni. Annak nincs értelme, hogy felhívjon, de a hangzavar miatt, vagy a részeg haverok poénosnak gondolt belekiabálasai miatt ne tudjatok 2 értelmes szót váltani.
Ne hívd fel. Ezzel jeleznéd, hogy nem bízol benne, vagy nem adsz neki teret.
Reggel/délelőtt hívd majd, hogy rendben haza ért-e? Jól sikerült-e a buli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!