Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk ha nem bírunk magunkkal?
szerintem amíg mindketten élvezitek addig semmi baj nincs vele. jo persze ha társasgában vagytok jobb ha uralkodtok magatokon mert az nagyon kínos tud lenni hogyha észreveszik rajtatok nem bírtok magatokkal :)
szóval szerintem nem gázos, de nemszabad hagyni hogy emiatt ellaposodjon a viszonyotok. csak arra ügyeljetek hogy ne ebbe merüljön ki a kapcsolat. de amint irtad(hogy mást is csináltok) asszem nincs gáz veletek, csak kívánjátok egymásst. :D
Tudom milyen ez..sztem nemjó ha állandóan szex van mert akkor az majdnem olyan mintha csak szexelni járnátok össze..
sztem vmit tenni kéne elleni..talán kevesebb tali 1 héten mert a heti 3 nem kevés sztem..vagy inkább több és akkor nemlesz olyan sok kedvetek a szexhez mindíg :)
Nálunk is ez volt. Ha elkezdtünk nézni egy filmet mindíg szex lett belőle, és bármibe is belekezdtünk mindíg a szobában kötöttünk ki.:D de kb mi minden nap találkoztunk.:) de én nem bántam, nem tartottam soknak, és őt sen zavarta:$
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!