Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Alkoholistaként találhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkoholistaként találhatok vajon egy normális barátnőt magamnak?

Figyelt kérdés

Ti esetleg kisegítenétek ebből azt a srácot, hogy érljen normális életet? Vállalnátok?

26F

2014. aug. 29. 18:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Senki nem az a családban, még csak cigizni se cigiznek. Amúgy nem bántottam soha senki se részegen se józanul. Nem kőtekszek, amúgy humorherold vagyok olyankor.
2014. aug. 29. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk en akkor se ha humoros vagy akkor....
2014. aug. 29. 18:19
 13/17 Jázi :) ***** válasza:

Az,hogy belátod az első lépés!

És most kellene erősnek lenned. Ne más miatt akard letenni csakis magad miatt! Így lehet hatásos. Ne barátnőt, inkább egy nagyon jó barát segítségét kérd.

2014. aug. 29. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze olyan fiúval..
2014. aug. 29. 20:34
 15/17 anonim ***** válasza:
NEM, SOHA, inkább a halál
2014. szept. 7. 20:36
 16/17 anonim ***** válasza:

zudok rgy iszákos kiscsajt neked ha pénzeled vrled marad örökre

amugy csini szép és nem igénytelen

csak pia drog stb megy nála inkább

2014. szept. 9. 21:38
 17/17 anonim válasza:
Későn írok szerintem, de az alkohol nálad egy olyan dolog lehet/lehetett ami a szorongásodat oldotta, ha nem szorongál soha és volt önbizalmad akkor meg ezt én sem értem. De ez ilyen
2017. márc. 3. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!